trečiadienis, spalio 10, 2007

Kai aprimo statybos

Kai aprimo statybos pastebėjau, kad nelabai turiu ką veikti, murksau sau ant lopetos pasirėmęs ir tiek.
Tiesa, per tas statybas patyriau ir nuostolių - netekau kabineto, pareigų, ir dalies algos, apsipykau su dalim žmonių. Tačiau taip jau yra gyvenime - dviejų zuikių nenušausi niekaip.Bet aš dar pabandysiu pasidaryti šautuvą su posūkiu.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Jei su lopeta rymai, tai dar neblogai, darbo rasi... Dabar juodadarbiu truksta :0) O tai visi labai ismintingi ir sako, kad visi darbai garbingi... O mintyse galvoja, kad tegul kiti asilai juos dirba :0) O knyga isties man patiko, kur neseniai skaiciau. Dabar ir japonai jau labai keicias, bet, ju poziuris i darba visad buvo ypatingas, mano sese dar tarybiniais laikais mane prijuokindavo savo pasakojimais, kai pas juos fabrike japonai dirbo. Juos pas mus tik 2, atrodo, kartus isleisdavo, nes musu saly jie ismokdavo, kaip nereik dirbt. :0) Tai va, to japono iziurejimas bet kokiam darbe visokiu galimybiu man patiko. Daug kas patiko, nors tarsi mes jau viska zinom. Ypac viena mintis gera, kad zinoti, tai nereiskia moketi. Is tiesu, ar ne, daug kur taip- visi zino, kaip reiketu gyventi, o kiek moka? Nors jis ten taike darbo praktikai. Japonai idomus, viena istorija man patiko. Uzsipirko verslininkai labai brangia konferencija. Laaabai brangi buvo, bet ten turejo kalbeti labai izymus zmogus, buti sauna, pirtys, baseinai... Nuvaziavo tie, maziau patirties turintys, ir laukia. Laukia laukia... Po keliu valandu iejo tas seniukas, paziurejo i juos ir sako:" ka jus cia veikiat? Norit uzsidirbt? Tai eikit ir dirbkit!"
Ir isejo pats... Visi liko apake :0) O tiesa tokia ir yra, ane? Jei nori uzsidirbt, reik ne durniu voliot, o dirbt. As tai gal irgi kartais prie tinginio, prisipazystu, bet tikrai ne visada.

Anonimiškas rašė...

Aik tu Mamka, atvažiuok pas many da vienų lopetų rasma:)
Negaliu pakest šitų brošiūrų tipo, "kaip susirasti draugų", "kaip tapti milijonieriumi""Mylek save ir būsi laimingas" ir t.t.Jos visos siūlo tau greitai išspręsti problemas ir net nurodo kelius tarsi, bet iš esmės tik tų knygų autoriams neša pelną, tam jos ir parašytos.
Mamaka, tu ne tingi, bet ne visada matai prasmę dirbt.
Linas

Anonimiškas rašė...

Aisku, knygos knygoms nelygios, tik, abejoju ar si vien del pelno, nes autorius pernelyg turtingas, tiesiog apie savo gyvenima pasakojo, labai jau jis darba vertina. O gyvent per daug nemokino, nes pats senatvej isejo basas ismaldos prasyt su vienuoliais, kad igautu isminties ir apsivalytu :0) Idomu, nes kitos kulturos labai poziuriai skiriasi nuo musisku, man amerikietiskos su pamokymais knygos nepatinka, tik viena, kur turiu :0) O as gal jau neturesiu tuoj laiko daugiau paskaitinet, tai vakar dar " Baraba" perskaiciau, svedo parasyta, irgi fainai, zinai, kai Jezu nukryziavo, o Baraba paleido, tai cia knyga apie tai, koks jis galejo buti. Savotiska, nei labai gera, nei prasta, man patiko.

O tau linkiu sekmes, susitvarkys viskas. Kaip Robertas neseniai sake, viskas praeina... Pridursiu, kad gaila, kad ir geri dalykai... :)))))) ( gali nesakyt, pati zinau, kad as parse su tokiais paguodimais :)

Anonimiškas rašė...

Dar pamirsau pasigirti, kad isigijau viena puikia knyga- " Merfio desnius" :))) Ju ivairiu buna, as tokia kasdienine isigijau "amzinos tiesos" . Galiu pasidalint kartais :0), pav.:

Gyvenimas trumpas, bet ne tiek, kad nieko neatideti rytdienai.

Ne viskas is dangaus, kas is virsaus. ( sitas ypac man patinka :)

Anonimiškas rašė...

Nu, Mamka, tu ir eruditas, kas tiek šiais laikais skaito? Aš pavyzdžiui, tik rašau:)
beje, dėl darbo, tai aš asmeniškai manau, kad jei mums būtų skirta dirbti, tai būtume sutverti su arklio muskulais:)
Linas

Anonimiškas rašė...

Siandien anksciau gryzau, tai dar pasakysiu apie tuos arklio muskulus (is Merfio :) :

Kodel zmoniu tarpe asilu daugiau, nei arkliuku? :0) (Geras klausimas, ar ne?)

Mano isvada, gal jau geriau but darbiniu arkliu, negu visisku asilu... :0) Cia tau netaikoma, tu ari, kaip tikras jautis, as tai biski asilene gal...

Linas rašė...

Oi Mamka neišsinarink liežuvio, manau tinginių nėra, tik ne visi suranda, kas jiems idomu.Aš neariu, darau tik tiek, kiek leidžia mano fizinė kondicija:)