pirmadienis, spalio 29, 2007

Dūmai

mano kaminas išmoko leisti dūmus, tiesa jis dar nelabai gražus, iš senų plytų mūrytas, tačiau paskui jo išvaizdą pakeisim, svarbu, kad traukia, išėjo apie 9 metrų aukščio, gal būtume mūrije dar daugiau, bet pritrūkom plytų. va kaip būna.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aišku... Dabar turėtum į tą kaminą, t.y. į pečių, gerą gabalą gumos įmesti. Sykį nežinodami buvom taip padarę... Mediniam savo namuky... :0) Atbėgo iš gatvės žmonės, rėkdami "degat!" . Oi, buvo strioko. Liepsnos per kaminą kaip pavarė :0) Gyveni ir mokais. :)

Anonimiškas rašė...

na pečiau da nėra čia pačiam kamine gumą svilinau:)Beje, a jau susitvarket po tvano butą?
Linas

Anonimiškas rašė...

Dėl buto remonto, tai " nie syp mnie sol na ranų" :0) Sustojo biškį, trūksta pinigų, dabar mašiną reik susitvarkyt, nes apžiūros nepraėjo mūsų senutė. O važiuot noris, dabar net pas mamą negaliu nuvažiuot. Kažkaip striukoka šiuo metu, bet susitvarkys. Be to, mano vyrui labai nepatinka namuose ką nors daryt, taip atrodo, kad jis pas mane svečiuose gyventų :0) Mes pardavėm man dovanotą namuko dalį ir čia pirkom, kad būtų abiejų, bet kažkaip vis vien man tik viskas turi rūpėt :0) Ai, šeimyninės problemos ne tavo reikalas, viskas pas mane gerai, t.y. taip. kaip visada :0)
Rytoj sukanka( juokingas žodis- kanka kanka ir sukanka... :0) 20m., kaip aš ištekėjus. Kaip bėga laikas, atrodo, ką tik rašiau tau apie vestuvių metines :0)

Linas rašė...

Sveikinimai, Mamka, tu viena iš kantriausių moterų Kauno apskrityje:) Dėl vyro nepergyvenk, aš irgi tik verčiamas ką nors namuos darau, matyt, mes visi biški slunkiai iš prigimties:) Beje, labai panasi padėtis ir su mašinom, žinok, aš jau 3 mėnesiai važinėju be technikinės, tik buk gera neskambyk savo draugams policininkams, bo mane nuteis:)