antradienis, spalio 09, 2007

Apie pirkinius

“Dangaus karalystė yra kaip dirvoje paslėptas lobis. Atradęs ją, žmogus tai nuslepia; iš to džiaugsmo eina, parduoda visa, ką turi, ir perka tą dirvą". Mato 13 -44

Norint atsakyti į klausimą, kodėl tiek maža Lietuvoj krikščionių, užtemka šios vietos. Jėzus mokė, kad kažką atradęs, žmogus pirmiausia PARDUODA, ką turi, o tik tada PERKA.
Nemažai žmonių elgiasi tokiu būdu - išgirsta apie lobį, net ir nutuokia, kur jis yra, tačiau neįstengia tapti šito lobio savininkais. Dievo karalystė jiems kažkas panašaus į Titaniką - žinau, kur guli, bet nepasiekiu, o ir skubėti nėra ko, nes niekur nedings, gulės.
taip, nedings, bet ir naudos iš dirvoje gulinčio lobio dar niekas negavo. Jį reikia pasiimti, o norint pasiimti, reikia turėti už ką pasiimti, o norint turėti, reikia parduoti. Tokia seka numatyta ir prieš vėją nepapūsi.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tai dabar prisiskaiciau ir eisiu i vienuoles... Isparduodu turta, vaikus, gal uz vyra dar neblogai gauciau :0) Kaip japonas, kurio knyga ka tik perskaiciau. Viska ismoko, uzsidirbo begales pinigu, sukure premija i Nobelio panasia ir isvare ubagaut su vienuoliais :0)
Juokauju, siandien pagaliau tuos kursus gavau, poryt jau eisiu mokytis, smagu ir baisu biskuti.

Linas rašė...

oi Mamka, tu studentė? Ar tik ne kartu su dukra eisi?