sekmadienis, rugpjūčio 19, 2007

Čia Lietuva


Ir pagaliau - čia Lietuva, štai ką jums pasakysiu. Kelkit vėliavas, dainuokit dainas, kol esat gyvi ir būkit laimingi. Ne tiek jau daug laimei žmogui reikia.Tiksliau, daug mažiau, negu mes galvojam.

Tiksliau tereikia galvoti, kad esi laimingas. Valio, čia Lietuva.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Zinai tu, broli lietuvi :0) sveikinu, kad taip sparciai darbai vyksta. Kadangi tavo temu pavadinimai "cia lietuva" ir "kanalizacija" tai kazkaip labai nekulturingai ir nostalgiskai prisiminiau mokyklos tualetus su eilemis ant sienu... Ten budavo parasyta: Broli lietuvi, lietuvisko krasto, shiki i skyle, o ne ant krasto... :0) Dar ten visokiu eiliu budavo, bet tiek to, nerasysiu :0)

Unknown rašė...

Tikrai, kai pagalvoji: - ir kiek nedaug žmogui reikia kai jis viską turi... :-)

Anonimiškas rašė...

Labas,Robertai, seniai matytas :0) Jo, pritariu tau :0) Bet ner ko noret, ane, darbstus zmogus, tai ir turi. Darbininkas... Ir vaiku daug turi. Dar didesnis darbininkas :0) Smagu uz Lina, smagu, kad turi daug entuziazmo, noro. Jis tiesiog saunuolis :0)

Unknown rašė...

Labas Mamka. Pritariu tau :-). Buvau isnykes nes keiciau kompus tai nelabai turejau laiko prisijungineti. Dabar dazniau pasirodysiu. Kazkaip smagu su tavim pabendrauti nors ir virtualiai.

Anonimiškas rašė...

Aciu, Robertai :0) Va, kas keicia kompus, kas kaili... Cia as apie save :0) Siandien bandau pakeisti savo kaili (plaukus) i rudenini. Vasara smagu but blondine, kaip saule ar prinoke javai... Bet artinas rugsejis, tai... Palikau truputi saules, idejau riesutiniu sruogeliu, nes siuo metu noksta riesutai, ju grazi spalva :0) Ir, kadangi oras tuoj atves, idejau balinto kapucino spalvos... Smagu rudeni gerti kapucina. Va tokia dabar esu :0) Aisku, plaukuose tai kitaip atrodo, bet visai neblogai :0) Gaila tik, kad gana greit tie atspalviai nusiplauna. Mano buves darbdavys noretu mane prisivilioti atgal i darba, tai apie mano taip nudazytus plaukus sako, kad jam as tokia pati graziausia :0) bet as nebegrysiu ten, kur dirbau, subires reikalas :0) Na, sekmes su nauju kompu, mano tai reik tvarkyt butinai, greit vaikams normaliai reiks, o streikuoja.

Unknown rašė...

Jezus kadaise paklause: - ar galite nors viena plauka padaryti juoda ar balta?
Dabar moteriskes pasakytu: - Galime, nes turime londa color :-)
Idomus tas gyvenimas.