trečiadienis, spalio 11, 2006

Einamieji reikalai

Žiūriu blog'as mėgsta vis kokių staigmenų išmesti, šiandien net man komentuoti neleidžia. Nagi dabar pabandysim į naują įrašą.

7 komentarai:

Linas rašė...

Va cia. Mamka, tu ten kokių burtų prileidai?:)))

O jei rimtai, tai perskaiciau tavo pesimistini komentara(beje, a ne uz tai mane pliekdavai?:)
As galvoju is viso, kad tu toks zmogus, kuriam jura iki keliu, taigi ir bek jei visiems jums ten blogai.
Pas mus seima persikele is kauno - pardave bendrabuti ir su dviem vaikais i vienkiemi, ten susitvarke, abu darbus gavo, vaikai mokosi - uz lango jokiu perpjautu venu ir t.t. Tyla ramybe balalaika:)

Anonimiškas rašė...

Komentuojam

Anonimiškas rašė...

Nu abra kadabra pakomentuosiu :0) Kodel jei jau parasau rimtai, tai "pesimistinis" Nesu jau visai trizne, visa gyvenima issisiepus :0) Be to, pas mus ir Kaune butu kur iseit, bet... :0)))) Ne tavo reikalas :0) As labai myliu savo miesta, cia mano teviske! Be to, visur tas pats :0), be to as pati uzaugau tokioj aplinkoj, nors gyvenau geram rajone, o nuo visu pasaulio zmoniu neuzsirakinsi, visur visko vyksta :0) Tik gali apsimest, kad nematai, o as kai su akuliorais, tai man gerai matosi :0) Tiesiog daug zinau, ko kiti nezino ar nenori zinot, bent jau apie raj. jaunima. O zinai, koks buvo man mestas paskutinis kaltinimas?!! Mane isvadino pedofile, nes kazkam nenormalu, kad megstu vaikus, net ir blogus. Sake, ne viena normali moteris neleistu buti pas ja vaikams tokio didumo bute, kai reik su vyru mazdaug kazka paveikt ir pan. Tai va, as dabar Maiklo DZeksono pasekeja beveik... Juokinga, nes ta moteris, kuri apkaltino, pati buvo islekus i Ispanija, palikus 15-os dukra viena per vasara, ta pas mus vos ne gyveno, verkdavo cia, mokydavos, piesdavo. Ja naktimis terorizuodavo girti bernai, tik ji mamai nieko nesiskusdavo, o gryzus man matai pareiske! Net nepikta, tik geda uz tokias mamas, net nesiteisinau, neturiu del ko :0) O vaikai uz ja atsiprase, lauke po darbo manes laiptinej... Komedijos tas gyvenimas, kur begyventum, o pesimiste as nesu :0)

O tu dabar zurnalistu dirbi? O buvai Birstone i ta kalna ilipes? Galvojau siandien daug apie zurnalistus, nepyk, jei zurnalistas esi, bet tikrai ne is geros puses galvojau :0). O gerus zurnalistus tai netrunka ir pridobti kas nors :0)

R. A. rašė...

Kitą kartą ir ne savo įrašą gali pamatyti:
http://www.zebra.lt/naujienos/technologijos/90595

Linas rašė...

Ne tavo reikalas :0)
Va cia tai tiksliai, jus kavenski lab agresyvus, maziau mesos valgykit:)
Jo dirbu zurnalistu ir as nesu geros nuomones apie ta veisle:)
O kad zmones yra nedekingi, su tuo seniai susitaikyt laikas, nieko nepadarysi. Aisku, skaudu, kai nukenti tada, kai nori padet.
O del kaltinimu neisgyvenk - "normalumus" mes patys pasirenkam, o ne kazkas turi nusprest uz mus.

Anonimiškas rašė...

Na, manes uzjaust nereik, nes as nesiguodziu :0), man juokinga, kad zmones gali taip vaptelt :0) O izeist mane gali tik tie, kurie man labai patinka ar kuriuos myliu, bet tokiu mazai. Ta prasme, kurie man tikrai labai svarbus. O siaip as retai isizeidziu, nebent apsimetu arba bunu bjaurios nuotaikos :0

Bet siandien man labai gera nuotaika, nes jau labai zadu prapirkt pinigu kur nereik :0) Parsinesiau knygele, eisiu kosmetikos pastudijuot ir jau tada tai pirksiu!!! Bet nesakyk, labai smagu kartais prisipirkt ko nelabai reik, bet labai noris... Tai va va va lekiu lepintis :0))))

Linas rašė...

Geru pirkiniu, situo kalusimu mes vienminciai ir as prisiperku ko nereikia:)