penktadienis, rugsėjo 08, 2006

Štai koks



Štai koks šaunuolis apsilankė darbovietėj - prisipažįstu, visada simpatizavau šeškams, net kai jie mūsų vištas išpjovė - toks smalsus ir kartu žaismingas gyvūnas. Gal ir aš kada tokį turėsiu.

17 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Koks grazus, as irgi labai noreciau jau kokio gyvunelio :0)))) Tokio svelnaus, mielo, istikimom akytem... Jau net nezinau, gal meiluzi reik isitaisyt... :0)))))

Linas rašė...

aga visi meiluziai svelnus mieli ir istikimom akytem:) Tik kai kuriuos islaikyt paskui reikia bo tampa plesrus:)

Anonimiškas rašė...

Na, nezinau, kokiais tampa, niekad neturejau :0( O kam juos laikyt? Vyrus reik laikyt, o meiluziai tai turetu but kaip ir laisvi :0)))) Nu tai ka man daryt, jei suniuko nieks neduoda!!! O meiluziai tai uz dyka... :0)))) Na, dar nusileisciau, kad papuga neblogai, didesne ta, bent nimfa, man labai patinka. Noreciau rozelos, bet ir jos brangios, ot va ubage as nelaimiiiiinga !!!! Turbut as tingine paskutine, kad neuzsidirbu net zveriukui :0(

Amžina rašė...

maciau pardavinejamus seskus.
labai mieli pasirode. bet kad uz seska suplot 400 Lt, tai geriau zinok pasiimk ta uzklydeli ;)

Linas rašė...

oho kiek daug:) tikrai geriau paprasta seska priglaust:)
O del pinigų, tai, Mamka, tu ne tinginė, tik kazka ne taip darai, kas tau sakė, kad kuo daugiau dirbsi, tuo daugiau uzsidirbsi:)? Aisku, vogt nesiulau, ale juk gali ir smegenis naudoti

Anonimiškas rašė...

Bet seskai gi bezda smirdziai! Kaip juos laiko? Gal isoperuoja, jei namie nori laikyt? Jau uz tiek pinigu, tai ir kas geresnio iseitu... :0) As juokauju del pinigu siaip, man visko gana :0), tik kartais visiems noris daugiau, negu gali turet. As niekada nebusiu turtinga, mano budas ne toks :0), as netaupi. Be to, kai ir uzdirbdavom daaaaug, as nelabai taupiau, bet uztat mes sugalvodavom, ciupdavom tasyte su dantu sepetuku ir vaziuodavom ten, kur budavo bilietu, pav i Leningrada koki ( dar kai sajunga buvo) :0) Aisku, moku, kai reik, but ir super taupi :0), bet apskritai as ziuriu i gyvenima savotiskai, taigi neimk i galva, kai pasiskundziu, is bado nemirstu, o visur kitur jau kaip nors islaviruosiu... :0)

O del gyvuneliu, namo vakai vakar iki nakties nemiegojo, buvo sukresti. Manes klause: kodel???? O as nezinojau ka pasakyt... Jie rado mazulyti katiniuka, parsinese, isprause ir eme ieskot jam namu... Visur po nakti miegojo, kol atsiras seimininkas. Toks antrokiukas pasieme, lyg mielas berniukas ir tevai normalus. Kita diena katinukas dingo, tevai namus apieskojo, kol namo mergaites sumane nueit i lauka. Rado ismesta is 4 auksto, is snukucio kraujas, is nosytes. Paskui beveik vidurnakti veze pas gydytoja, kad uzmigdytu. Dar tas bachuriukas taip pergyveno, kur vairavo, sako gal jei butume greiciau nuveze... Bet veterinaras pasake, kad nuo kritimo plautis nebutu trukes ir visaip suzalotas. Paskui kitas vaikas papasakojo, kad ta katinuka skandino, mete, dauze ir pan. Vaikai laiptinej kalbejosi iki vidurnakcio, net musu didziausi chuliganai sukresti. O gryze klausia: Kodel toks mazas berniukas gali but toks nezmoniskai ziaurus? Va apie ta katiniuka ir ta berniuka siandien vis ir galvoju... Buciau geriau as paemus i kaima mamai nuvezus.

Linas rašė...

Nu Va o as jau tase beveik kroviau, buc uzrases "Mamkai i Kauna" ir issiuntes, pas mus tiek obuoliu ir grybu:)

Klausi kodel, todėl, kad žmogaus širdis, buvo yra ir bus linkusi į piktą, auklėjimas čia net ne prie ko - tėvai negali atsakyti už tokius dalykus. Ir pati juk žinai - blogio vaikų mokyt nereikia - jie viską turi viduj - visą komplektą. Net mano agelas forever Verionika:)

Ir nera kito atsakymo - po kritimo žmogaus vidus tapo ne toks, kaip buvo sukūręs Dievas. Taip kalba Biblija ir nėra kito atsakymo kol kas (tik neurgzk:) nera kito paaiškinimo.
O jei nori dar tiksliau tai va toks yra tikslaiusias žmonijos apibudinimas
"Juk jau įrodėme, kad žydai ir pagonys – visi yra nuodėmės valdžioje,kaip parašyta: “Nėra teisaus, nėra nė vieno.
Nėra išmanančio, nėra kas Dievo ieškotų.
Visi paklydo ir tapo netikusiais; nėra kas darytų gera, nėra nė vieno!
Jų gerklė – atviras kapas; savo liežuviais klastas jie raizgė, gyvačių nuodai jų lūpose.
Jų burna pilna keiksmų ir kartumo,
jų kojos eiklios kraujo pralieti,
jų keliuose griuvimas ir vargas.
Jie nepažino taikos kelio,
ir prieš jų akis nestovi Dievo baimė”.
Romiečiams 3 sk

Bent jau aš nežinau tikslesnio apibūdinimo.

Iš viso žmonija turi problemų. Visų pirma dėl dvigubo gyvenimo. Žinai, ar tas berniukas blogesnis už kitus? Ne, tik jis LEIDO pasireikšti tam, kas yra jo viduje, neribojo savęs - užmušti, tai užmušti, beje, nemanyk, jog jis galvojo, kad daro kažką blogo.Tokie jau mes žmonės ir esam, daugeliu atveju blogesni už gyvulius. Mane slėgdavo prievarta, kuri yra išorėje, bet dar labiau - tai kas yra mano viduje ir galvodavau:"Ajai, jei kas sužinotų, ką aš iš tikro darau ir ko noriu pasiekti".Nors nieko nemušdavau - buvau "padorus" vaikas.

Visi gyvena dvigubus gyvenimus - norėtų būti geresni ir fasadą parodo gražų, bet iš tikro realybėje yra blogesni.
Ir neįmanoma savo jėgom suvesti šių gyvenimų į vieną.

Kačiuko gaila, vaiko - dar gailiau.

Anonimiškas rašė...

Gerai, vaiko as per daug nekaltinu, bet jo tevu vietoj budama as jausciaus kalta. Bet kodel tam vaikui taip pasviete? Ne visi turi daug vidinio blogio. Taip, as irgi jo turiu, nesu geriete jau tokia (bent man taip atrodo :0), bet visada stengiuos galvot ir vaikus nuo mazuliuku mokinu, kad jei skauda tau, tai skauda vabaleliui ir musytei, kitam vaikui ir pelytei... Mano dukra maza pelyte netycia prisedo (as buvau pagavus ir jai pasidziaugt i kiseniuke idejus), tai asaru buvo nenusakoma galybe, man paciai sirdi skaudejo, o cia... Kazkas negerai tam berniukui, jei turi taip daug to pykcio. Ir dar zmones taip gadina tas savo stiprumo pajautimas gal, mazdaug" va, jis priklauso nuo manes, jis mano, galiu daryt ka noriu". Nenormalu tai, sakyk ka nori, tevai turetu nelupt, bet gerokai susirupint. Ai, tiek to. Dar savo suni prisiminiau buvusi...

Anonimiškas rašė...

Na va, mamka, o tu klausi kas darosi mokyklose. Nieko nesidaro, ten viskas o.k. Ir seimose viskas tvarkoje. Viskas liuks. Gyvenkim lyg nieko nebutu. :-)

Linas rašė...

Zmoniu gerumas turi keistu vikruntasų - vienas mano giminaitis taip myli gyvūnus, kad alpsta kai karvė teliuojasi ir reikia verseli traukt(iseina ir bumt ant sniego, nualpsta) tuo tarpu ramiausiai gali lupylint vaikus ir žmoną - va ko nesuprantu niekaip. Ir visiems sako:"mano širdis silpna, negaliu" O kai žmones daužyt, pasirodo stipri. Ai, kaip Baltušis sakydavo "skalsu kalbos"
Tiek, kad matau viena -žmogaus širdis linkusi į piktą ir jokiom socialinėm ekonominėm priemonėm to nepakeisi. Lietuvoj visi verkia, kultūros nereikia, plinta bulvariniai pornografiniai ir smurtiniai leidiniai, laidos, filmai. Ar tie leidėjai tokie pikti, kad samoningai žaloja? Ne. Jie tik atsako į vidinius žmogaus poreikius - žmonės mielai patys ima tai, ko neduotų savo vaikams ir net šaukia ant vaikų, kai tie ima vartoti tą patį produktą:)
Ir viltį aš matau tik vieną - jei Jėzus nepakeičia žmogaus, jis ir lieka visą gyvenimą įkalintas. Kartais tas blogis pasireiškia, kartais ne, bet jis yra. Ne toks žmogus buvo sukurtas - kažkada rašiau apie paveikslą - rembrantas nupiešė, ir tas paveikslas ir tobulas ir vertingas, bet jei aš ant jo kažką užpiešiu - paveikslo vertę sudarys tik rėmas. Žmogus leido šėtonui pertapyti savo vidų. Ir norint, kad žmogus būtų toks, kokį mes norėtume matyt ir šalia kokio norėtume gyvent, paveikslas turi būti nuvalytas.
Mokslas, dorovė, religija ir pastangos gali patobulint tą mozonę kažkiek, bet ji ir toliau lieka mozonė. reikia nuvalyt.
Aš matau, kaip mano vyresniąją dukrą keičia Dievas - iš viskuo nepatenkinto kategoriško, nepasitikinčio ir maištingo paauglio Dievas kuria konstruktyvų žmogų, kuris gali patart ir pastovet už kitą ir nesijaust pralaimėjusiu. Ir visa garbė Dievui - mano šeima čia ne prie ko, aš neturiu tokiu sugebėjimų pakeisti jos vidų, Jėzus -taip.
Tai ir yra, Mamka, Evangelija - "luošieji vaikšto, neregiai mato ir visiems skelbiama Dievo karalystė":)

Anonimiškas rašė...

Na del tavo dukters, tai gal ji tiesiog isauga is paauglystes? :0))) Nes pas visus beveik paauglius daug sumaisties galvelese. As nerimavau dar ir del to, kad namo vaikai savo teismo nepadarytu, nes cia gyvena tikrai daug labai agresyviu vaiku. Taip gerai pagalvojus, tai musu name manau kokie 7 is 10 -ies uzauga paruke zoles bent, jei ne daugiau... Nesakau, kad ruko pastoviai, bet pabande. Bet vaikai paklause jo tevu, ka jie zada daryt, tai sake ves pas psichologa. Gal ir gerai, pas mus mokykloj prie namu labai nebloga psichologe dirba.

O del to tavo poziurio i zmones, tai as nelabai pasikeiciau, kai pradejau tiketi, as visada panasi buvau, gal tikejimas tik papilde kai ka. Ai, ka as cia svaigstu, gi pagal tave as nesiskaitau tikinti :0)))

Linas rašė...

Ai ai Mamka uodega uzriete:0 as da tikejimo pazymejimu nedalinu, bet jei reikia atsiusiu"mamka yra tikinti", o tu man irgi atsiusk, bo tavo akyse as irgi nesu tikintis:)
Visi kažkuo tiki, tie vaikai kur bloga klimata sukelia irgi, ju tevai irgi ir t.t. I taip be galo galima test.
Ale nuo to nieks nesikeicia. O man jei nesikeicia tai ir neidomu, Biblija sako:"Ieskokite Viespaties veido, nuolat ieškokite Jo jegos".
Kas gali gyventi kitaip, tegyvena, o as negaliu, kartais net noreciau buti kaip kiti, bet neiseina:)
Beje, Mamka, o kaip tavo pazistamas kur depresija apipultas, vis dar pas jus gyvena?:)

Anonimiškas rašė...

Taip, mano svecias dar yra. Po teisybei 3 vyrai namuose yra per daug :0). As jau zadu nusisauti vien nuo maisto gaminimo, viska suryja kaip smakai, nepratus as tokiais kiekiais gamint. Pavargau, bet jau turbut bus neilgai, dar keleta dienu. Ai, nenoriu pasakot, bet siaip viskas jam gerai, ismoko nauja specialybe, jei jau nenori visos imones vadovavimo perimt savo mieste, komedijos. Pats zinai, painus tie gyvenimai, o as pavargau. Zinai, as rukau vonios kambary :0) anadien, atejo is paskos sunus ir smakso. Sakau, eik, cia dumai, o jis uzdare dar duris ir sako:" bet cia vienintele vieta namuose, kur galima pagaut tave viena ir pasisneket!". Miegot gi pas mus anksta visai, bet siaip nesiskundziu, kaip nors.

Linas rašė...

Cha, sakai 3 - per daug:) Pas mane 3 moterys nervingos, kai issiutini:) Nu nieko itariu tavo svecias distiliuota vandeni pamirso:) Nu bet jus ir kantrus is kitos puses i tolerantiski, aik tu sau, i kompaneiski -esu be zado.

Anonimiškas rašė...

Zinai, visoj toj situacijoj :0) mane labiausiai erzina, kai man nuolat skambineja jo mama ir zmona ir nori, kad jom snipineciau ir pasakociau, ar jis negeria ar jis ne ta ar ana, negali iskest nekontroliave, tai jau net ne rupestis, nieko as jom apie ji nepasakosiu. Jau taip savo "teisingo" gyvenimo nurodymais vos nepribaige, gal per ziauriai, bet... Zmogus ir seimoj gyvendamas turi turet savo erdve, turi jaustis laisvu zmogum. Ne man mokyt, bet as seimoj viska darau is meiles, o ne kad " privalau", jei ir verciu save kartais, tai as pati, o ne kazkas. Ne panciai seima turi but. Net jei as vyrui istikima, tai ne todel , kad as jam kazka skolinga ar privalau tokia but, o todel, kad mano sazine taip liepia. O tos skambina jam, po to man ir dar mazdaug " tik tu nesakyk". Negrazu. Bet as jas suprantu :0)

Anonimiškas rašė...

Man patinka skaityti jusu pokalbius :-)

Linas rašė...

vo Robertas nuo fondų kalnų nulipo:) Per ilgai te neuzsibuk, zinau aukstikalnes isretejes oras:)

Nu visiskai tau pritariu, nieko ner slyksciau uz nuolatine kontrole, va taip moterys savo vyrus ir pavercia mazais vaikais, kuriuos reikia popint ir rupintis, bo vieni kaip kudikiai bejegiai. Bet jei jis gris, o tos moteriskes toliau kontroliuos, tai nieko gero nebus - kai seimoj vienas turi problemu - visi turi, ir visi toj problemoj savo dali yra inese. Taigi, keistis reikia ne tik jam, bet ir joms.
Kas be ko - apie tai ka rasai, tai ir yra laisve. Pritariu.