pirmadienis, gegužės 29, 2006

Paukštis paskubėjo


Pavasarį kirtau krūmus ir šakas sudėjau į krūvą. Šitą šeštadienį deginau - žiūriu ajajai paukštukas durniukas lizdą susisukęs. Nunešiau ir įkėliau į medį, gal atskris vėl, bet greičiausiai nebe - va taip kai nelaiku ir ne vietoje susisuki lizdą gali sugriauti savo gyvenimą.
Tiesa, nuotraukoje 2 kiaušiniai, o po valandos buvo likęs tik vienas. gal persinešė kitur?

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O gal katinukas pasisotino?

Anonimiškas rašė...

Persinesiau persinesiau. Buvo skanu.

Linas rašė...

nu katinai kiausiniu neliubija, o varnai tai - stis, stis, neliesk mano paukstuku:)

Amžina rašė...

dede linas nebande pats ispereti paukstuku"?

Linas rašė...

MANOsedimoji per didelė mažam lizdeliui:)

Amžina rašė...

neturejau galvoj to, kaip tu mane supratai.. :) isperet galima ir po kaitria lempa :)

Anonimiškas rašė...

Oi, tie pauksciai pauksciai... Varciau cia dabar vel knygele apie Livingstona zuvedra :0). Pacituosiu:
"...kaip tu gali myleti pauksciu minia, kuri ka tik buvo pasiryzusi tave uzkapoti?...
...Tu nemyli neapykantos ir blogio, tai suprantama! Bet kiekvienoje zuvedroje turi pratintis izvelgti ka nors gera ir atskleisti ta geri jai paciai. Stai ka turiu galvoje kalbedamas apie meile. Kai ipranti, toks elgesys teikia daug dziaugsmo..."
Cia sunui buvau davus knygele paskaityt :0) O as vis dar noriu pasklandyt, bet bijau, nes tas lakunas, kur neseniai uzsimuse, buvo mano tolimas giminaitis, dar neseniai per vestuves geles barste is lektuvo... O apie tuos sklandytuvus, kuriuo noriu sklandyt man biski pribure, kad jie nepritaikyti aukstam pilotazui, koki su jais daro ir kokiu as noriu pasklandyt :0) Bet turbut reik nusispjaut ir pasakyt, kaip mano dukra, pries sokdama parasiutu. As vos nepridejau i kelnes vien pagalvodama apie jos suoli, o ji norejo butinai viena sokt, be instruktoriaus ir sako: " ko cia skiedi, pati bijau, bet zinok, jei kas, kaip smagu numirt bunant laimingai..." Nes ji labai norejo sokt. O parasiutas tai biski susisukes buvo is pradziu... Ir dar noretu, nes sako skristi (kristi) yra tiesiog baisiai nuostabu. :0)

Su vasara visus visus!!! Gyvenkit, mylekit, skraidykit kaip pauksciai - kas is meiles, kas tiesiogiai, o kas nors sapnuose... :0)

Anonimiškas rašė...

aciu mamka

Anonimiškas rašė...

Čia ne paukštukas ne laiku lizdą susisuko, o diedas Linas nelaiku krūmus pradėjo kirsti. Sugriauna paukščiui gyvenimą ir dar patį paukštį apkaltina.