ketvirtadienis, balandžio 06, 2006

Sodybų pirkimo metas

Žinote, kam pavasariais norisi akėti, kam pomidorus sodinti, o kam norisi statyti, tai man norisi ką nors nusipirkti. panašu, kad pirksiu sodybą, dar vieną laikau savo taikinyje jei kas, pirksiu ir antrą,busiu sodybuotas nuo galvos iki koju. Kam to reikia? na tiesiog nežinau, norisi ir viskas:)

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

och tu koks burzujus!!! sodybuotas :0) O dar kaip ten apie vyrus rasei? "komunistas terp zemes ir dangaus" :0))) Gal jau kaimo turizma organizuosi? :0) zek, is nepriziurimu sodybu labai vagia, apgyvendink ka nors :0) O as tai tik saldytuva nusipirkau, ir ta lizingu :0))))
Bet siaip sodybos faina, as irgi buvau kaime sia savaite, smagu, tik labai dar molina :0) As pati tai kauniete, mano teviske "centrinis bulvaras" Isivaizduoji, kokia juokinga gatve kazkada buvo? Musu nama pastate (daugiabuti), kai as tik gimiau, tai taip ir gavos tas namas mano teviske :0) Dabar gatve jau kelis kartus pervadinta. Mano tevai tai iseje i pensija isejo i kaima, i tecio teviske, ten irgi jau buvo tik siukslynas likes, plika vieta, bet jie pasistate labai grazu namuka seno namo vietoj, atsikase sulini ir pan. Man patinka kaimas, visas vasaras pravazinedavau i kaima , nes netoli nuo Kauno. Zinai, su savo proseneliu, net karves dar ganiau, tik nepamenu ar kolukio ar zmoniu. Mano prosenelis buvo labai galingas vyrukas, net mano vaikai ji dar pamena, isivaizduoji, jie turejo proproseneli ir propromociute :0) Nu gerai, jau vel plepu beleka, einu... :0)

Linas rašė...

Nu va, Mamka pasirode, valio, bo mane kazkaip visi mete paskutiniu laiku, nebeaplanko:)Saldytuvas irgi gerai, ypac naujas. Mamka, jei nori, ir tau galiu sodybos paieskoti, as visiems siulau - pas mus kainos da ikandamos.

Anonimiškas rašė...

Aciu, man sodybos nereik, as siandien jau apie vienuolyna pradejau galvot :0)))) Zinai, vakar gavau pasiulyma " pasvingeriaut" Jau sokas tai buvo geras :0) Ne tiek del pacio pasiulymo, daug ko man yra siule, bet del zmoniu, kurie ta pasiule... OBOZRALYS zmones, dievazi. Tai jauna pora, moteris fantastiskai grazi, vyrukas uz mane gal 5 m. jaunesnis :0) Jie tokie grazus, issilavine, atrode protingi ir dar pries pora savaiciu man aiskino, kaip nepadoru merginoms sokti go-go :0) Nu vsio, uzauginu vaikus ir iseinu i vienuolyna, nes ko gero likau viena sioj zemej, kuriai zodis "myletis" kiles is zodzio "myleti"... :0) Zinai, as nuo tokiu dalyku tuoj frigidiska pasidarysiu, jau ir taip nesu pati seksualiausia :0) Po galais, pavargau truputi, taip noreciau apsikabint stipru zmogu ir tiesiog patylet, nors pora minuciu... Bet is tikruju jau pamirsau, kaip tai atrodo, gal net nieko gero??? :0)))
Zmones tai as apsikabinu, bet tik kazkaip vis as privalau but ta stipresne, kuri guodzia :0( Ai, as neliudziu, tik siaip galvoju apie zmones... Galvoju, kokia laime yra sutikt gerus zmones arba panasius i save... Geru tai daug yra, negaliu skustis, bent man. Nu , iki.

Linas rašė...

Nu mamka tavo istorijos vis idomesnes:)Sakiau tau dienorascio reikai - butum zvaigzde:)
Joooo laikai keiciasi, taip sakant...
Nebijok, nelikai viena, yra zmoniu. Kazkada ir as supratau, kad mokytumas ar tai, kaip atrodai is salies, absoliuciai nieko nereiskia. Zinai kodel, todel, kad neturi vardiklio - viena diena atrodo fui, kita cool - kaip tiems tavo pazistamiems.Nu manau, kad jusu santykiai baigesi- as bent nebenoreciau toliau bendraut.Kazkada vaikams desciau Vienuolio paskenduolke ir pagavau save galvojant, kas bus, jei kuris manes paklaus - teisingai padare, kad nusiskandino ar ne? Issigandau nes neturiejau atsakymo - mano logika buvo bejege ir mokytumas tuscias.O tada puoliau ieskot vardiklio - ir tai pasirode Jezus is Nazareto.
O stiprus zmogus - tavo vyras, zinoma, jeigu leidi but jam stipriam, nes is charakterio atrodo, kad pati dazniau nori buti stipri:)
Beje, kam tau vienuolynas, kai turi toki nauja saldytuva?:)Kol neismokesi lizingo - neiseik:)
O geru zmoniu yra daug, tik zinai, skaudu matyt, kad geri zmones dazniausiai buna gerokai gyvenimo palamdyti.
Taigi, neliudek ir nepasiduok, kai ateina noras pagaileti saves. Jei imsi gaileti, mozaika subyres - pasiduosi gyvenimui ir ims tave nesti...

Anonimiškas rašė...

Tai ir susilyginai su kaimo davatkelem besvarstydamas ar teisi Veronika buvo, kad nusiskandino.

Anonimiškas rašė...

"nepasiduok, kai ateina noras pagailet saves" - nieko sau, tai kas jau manes pagailes, leiskite paklausti, jei ne as pati? :0))) As taigi save labai myliu, tai ir pagailiu, kam uzkraut svetimiem, kad gailetu? Va kitu gailescio tai man nereik :0) Nu, varau seimynai valgyt daryt. O siaip tai as zinau apie save viena gera dalyka, kad ir kokie dalykai man benutiktu, man visada viskas iseina tik i gera, cia tai tikra tiesa :0))))