trečiadienis, balandžio 12, 2006

* * *

Ne vieną kartą duš stiklai stiklai
Ir šukės smigs giliai į odą
Seniai prie skausmo pripratai
Mieliausia - obuolio paguoda

O sukirmijusi delčia
Per debesį iškiš noragą
Ir suvoki – esi ne čia -
kažkas už rankos tave veda

Ir kas iš to, jei dar paklaus:
"Galbūt norėtum atsigerti?".
Vis ieškai kelio ar žmogaus,
Nes vartai aklinai užverti.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu kadangi as nesu labai supratinga, tai tu man pasakyk, ar tas obuolys paguoda, kur Ieva Adomui dave ar siaip ? :0)))) O siandien taip grazu lauke, nupirkau bendradarbem zibuciu. O dar maciau parskrendancius paukscius kazkokius didelius :0) Jie taip klyke garsiai, bet smagu, ne taip, kaip buna rudeni. Uzsimaniau vaziuot zibuciu rinkt kur nors :0)

Anonimiškas rašė...

Jei pirmam stulpelyje po „pripratai“ padeti kableli, iseitu,kad ji Mieliausia - obuolio paguoda, t.y. Ieva. O dabar tai Linas turi galvij kiskiu pagrauztas obelikes - jei ne tie parazitai, sulaukus svieziu bulvikiu ir naujo obuoliu derliaus, visos negandos santykinai sumazetu, dusia rastu paguoda savo darbo vaisiuose.
Nepyk, Linai, lakstingala negali neciulbeti, o as neblevyzgavoti. Eilerastis tikrai labai grazus, nors dar nespejau ji issiaiskint pagal savo sugedimo laipsni.

Anonimiškas rašė...

Jau kokia daina kokia daina parsisiunciau, t.y. vaikai parsiunte is rusisko interneto " gorod 312 ostanus" Ieskojau jos taip seniai, klipas yra labai fainas, nai nai nai , kaip man faina, vos neapsiblioviau :0)Visur buvo mokama, o radau nemokamai :0)

Linas rašė...

Nu va, mastot giliau negu as - norejau pasakyti, neveksla, kad man labai grazu ziuret i zalia obuoli:) o del kiskiu tai tiesa - pagausiu - dantis isdauzysiu:)