pirmadienis, birželio 29, 2009

Blogas blogas pirmadienis

Ne veltui sakoma, kad pirmadieniai būna juodi. Man kaip tik toks pasitaikė šiandien. Pirmausia nutrūko pjūklo grandinė, tai pataisoma. Antra, su šlifavimo disku perėjau per pilštainus, sugis. Bet kad nulaužiau klėties raktą, tai jau virš visko.
Nu kodėl taip gyvenime - turi vieną vienintelį vieninteliausią, brakšt ir nulūžta. Aš jį saugojau, pametęs lakstydavau ieškodavau, jis buvo toks patikimas ir storas, o va ir nulūžo pačiu netinkamiausiu laiku. Pavedė mane.Tai čia dar ne tragedija, kad nulūžo, tragedija tame, kad spyna senoviška, įrankiai klėtyje, durys užrakintos, langų ten nėra, o klėties durys kauuuussssstytoooos 10 mm plieno skarda. Tai kaip aš ten dabar inteisiu? Žmonės mielieji, niekada nerakinkit klėčių pirmadieniais.

6 komentarai:

Zita rašė...

Ale tikrai gi šiandie pirmadienis. Kaip čia da man nieko nenutiko :)

Nu nežinau ar tave tai paguos ar ne, bet galiu pasakyti tik tiek, kad iš septynių savaitės dienų viena yra Viešpačiui, o kita... kita pirmadienis... o toliau viskas būna normaliai :)

R. A. rašė...

O kodėl šiandien taip nesisekė? Atsakymą žr. įraše "Nukryžiuoti Barabą".
;)
šutka ;)

Olgerdas rašė...

Nujo buna...Man tai siandien irgi nesamone.Ieskojau dirzo kelnems is ryto :)...Turiu ju keleta bet uzsinorejau butent TO :)..Na ir rausiu spinta,zmona ir dukra itarineju po biski :)...na gera valanda ieskojau ir na galvoju vakare zmonos paklausiu.Bus alia proga skandalui :)..Juokauju..
Nu vakare zmona pareina,sakau taip ir taip,dirzo ieskojau..Tik zvilgt ant sienos-o anas kaba ant vinuko sienoje :)...Visai buvau pamirses kad ji pasikabinau taip sakant ant "pedagogikos"..Na naudot tenka retai tai zinoma kad pamirsau apie ji.. :)

Linas rašė...

Nu va mielieji kaip cia mes vikrus ant bedų:0 Rašau viena ranka beveik dabar, nu jau pirštais tai ne visais tikrai, bet gyvas. O Barabas... tai suprasciau jei apie Petrą būčiau rašęs, anas gi raktininkas skaitosi, Barabo specializacija plėšimai:)
Nu bet kokiu atveju dėkui už palaikymą.:0

mamka rašė...

Va va, jau tie vyrai... Juk būtinai reikia turėti atsarginį raktą!
Pas mus šeštadienį buvo tas pat :) Susiruošėm važiuot į kaimą, o vyras raktą užlaužė mašinos spynelėj. Atsarginį tai turim turim, tik... jis mašinos "bardačioke", pasirodo :) Bet su mašinom paprasčiau, pasikvieti mašinų vagį ir atrakina... Išties tai kaimynas mašinas remontuoja, iš darbo atvažiavo, bet atrakino vagių būdu :0)
Su senovinėm spynom sunkiau bus. Užuojauta. Ir dar ko gero spyna rankų darbo, tada jau net ir šūdas gausis :0)
Bet rytas už vakarą protingesnis, gal atsibusi ir ateis puiki mintis į galvą? :0)

babuuu rašė...

Tai nupjauk nafig spyna su tuom disku,kur pirstus persivarei ir nereiks skustis...