pirmadienis, kovo 14, 2011

Apokalipsės belaukiant

Po Japonijos įvykių atsirado gana daug spekuliacijų šia tema, bet pirmiausia pasisakė ateistai - tik neieškokite pasaulio pabaigos ženklų, mes tesame smalsios bezdžionės... Ieškoti, mano manymu,  jau net ir nereikia - smūgis buvo toks, kad pagrindinę Japonijos salą pastūmė 2,5 metro, tektoninę plokštę - 20 metrų, o smūgio jėga prilygo 25 000 atominių bombų, negana to Žemės ašis pasislinko įvairiais vertinimais nuo 15 iki 28 centimetrų. Prie to paties mokslininkai priduria - toks staigus pasislinkimas negali būti tik drebėjimo pasekmė, turi veikti išorinė jėga.
Tokie reikalai, net ir pats suvokiau, kad dažnai skaitydamas Bibliją dalį informacijos lig šiol priėmiau tik kaip metaforą, o juk ji kalba tiesiogiai. Sakykim, kai skaitydavau, kad išsiliejus rūstybei "svyruoja žemės pamatai" ar "patrauksiu tave iš vietos", "sudrebinsiu šitą vietą". Aišku, kyla klausimas, jei priimti tiesiogiai, kaip tai atrodys ir ar gali būti tiesiogiai priimama? Ogi taip, kaip Japonijoje - supurtyta, patraukta ir iki šiol svyruojanti. Ir ne tik Japonija - susvyravo visa Žemė.  Pasirodo tai, ką kalba Biblija, yra absoliuti tiesa net ir fizine išraiška.
Biblija kalba, kad taip bus prieš antrąjį Kristaus atėjimą."Taip sako kareivijų Viešpats: ‘Netrukus Aš dar kartą sudrebinsiu dangus ir žemę, jūrą ir sausumą. Aš supurtysiu visas tautas ir visų tautų laukiamasis ateis’". Agėjo 2,6
Ar reikia būti mokslininkui, kad nepamatytum, jog parašyta, kad Dievas sako:"Aš supurtysiu visas tautas". Ne tik japonus, bet ir visas kitas...  Žinot, man jau akivaizdu, kad Dievas kalba čia visai nemetaforiškai. Jis tikrai supurtys.

6 komentarai:

Zita rašė...

Gąsdini?....:)

Linas rašė...

O tu drąsi, žiūriu:)

Zita rašė...

Nelabai... tik niekam nesakyk :)

judas rašė...

Na,va,kai kam reikia pamatyti ir isgirsti,kad patiketu...:)

Elijah rašė...

Pagaliauuuuu...
O tai "tovarisci" ir "bachurai" krikscioniai sneka tik apie pinigelius ir palaiminimus...
Kada VISI supras, kad TAS ,per KURI VISKAS buvo sutverta, jau pakeliui pasiimti savo NUOTAKA, bus paskelbta EVANGELIJA VISOMS TAUTOMS...
Tik persekiojama NUOTAKA bus veikli, kaip ir pirmuju apastalu laikais...
JEHOSHUA HA MASHIAH- ADONAI!!!!

judas rašė...

Nori kad VISI suprastu?
Turi gi zinoti,kad VISI nesupras...supras tik tie,kuriems bus duota suprasti,ir jie ne tik,kad,supras,bet ir gyvens tinkama gyvenima,kuris sugrazins Viespati.Tai bus tik maza grupe tikinciuju,kurie pamilo Viespaties pasirodyma (2Tim:4:8)
Daugelis sukauja apie Viespaties sugryzima,ypac tada,kai kas nors atsitinka isoriskai (kaip dabar Japonijoje),bet ju vidus dar neperkeistas,jie dar pilni rauksliu ir demiu...jie kazka tai zino apie Viespaties sugryzima,ir lyg daro vaizda,kad jie ir yra ta Nuotaka,bet ju paciu gyvenimai visiskai to neliudyja!