ketvirtadienis, rugsėjo 23, 2010

Kita kategorija


Mąstau pastaruoju metu, kas turi vertę. Daug kas turi - ir namai turi,ir mašinos, ir pinigai turi - viskas turi savo vertę, taigi, savaime nevertingų dalykų kaip ir nėra. Mes mestelim - mėšlas. Ooooo mėšlas, ir tas vertingas, šiais laikais jį net pardavinėja. Nevertingas jis tik tada, kai jo nenaudoja arba naudoja ne pagal paskirtį.
Žodžiu, dėl verčių ir galva gali susisukti - tačiau imu vertinti daugiau tai, kas prasminga. O prasminga tik tai, kas tikra. Berods Gogolis pasakė, kad Jėzus mums neliepė būti draugais, jis įsakė būti broliais. Jau kuris laikas Dievas iš mano gyvenimo šalina draugus, lieka tik broliai. Brolis tai toks sutvėrimas, kuris labai skiriasi nuo draugo - su juo ne visada įdomu, kartais jis tau sarmatą padaro, kartais dar kokią štuką iškrečia,bet brolis -visai kita kategorija.

1 komentaras:

judas rašė...

Zmonems daug kas turi verte,bet Dievui verte turi-zmogus.Tik zmogus.O,kaip Dievas vertina zmogu!JIs paaukojo net savo Sunu,kad susigrazintu zmogu!Kokie mes vertingi zmones!Nesvarbu koks yra zmogus,net ir tas bomzas,kuris knisasi siuksliu konteineryje,-jis yra begalo vertingas,jis vertingas Dievui,jis yra daug vertingesnis net uz prabangiausia vila pasaulyje ar tai uz pacia prabangiausia masina...
Taigi,ka pasaulis atmeta,ka pasaulis niekina-ta Dievas susigrazina,bei isaukstina.
O laimingiausias ir dziaugsmingiausias zmogus-tas,kurio vertybe yra pats Dievas.Ir si vertybe zmogui atsiveria ne iskarto,bet diena is dienos,aisku,jei yra tik ieskoma Dievo,ieskoma kaip lobio...:)

Ps:73:25 Ką aš turiu danguje? Ir žemėje aš trokštu tik Tavęs.