penktadienis, rugpjūčio 20, 2010

2012 - pasaulio pabaiga


Kas domisi apokalipse, t.y. būsima pasaulio pabaiga, turėtų pastebėti, kad ji vis nukeliama, daugelio nusivylimui. Šį kartą ji datuojama jau 2012 metais. Šiurpu, kiek mažai beliko...

Tačiau šiuo atveju verta pažvelgti ne tik į šią, bet ir kitas sąmokslo teorijas, viena iš pačių baisiausių ir realiausių, mano galva, vis dėlto yra ne Žemės sunaikinimas kokiais nors kataklizmais, o Pasaulinė vyriausybė.

Štai neseniai buvęs Britanijos žvalgybininkas išleido knygą „Klubas 300“, kurioje aprašo paslaptingą klubą, kuriame yra patys turtingiausieji ir galingiausieji, kurie jungiasi po masonų vėliava. Jo teigimu, palaipsniui grįžtama į tam tikrą feodalizmo formą – Pasaulinėje vyriausybėje vietos bus paveldimos, o ne renkamos (pažiūrėjus į rinkimų rezultatus Lietuvoje visai nenustebčiau, kad žmonės ims šaukti karaliaus).

Teigiama, kad Pasaulinė vyriausybė jau egzistuoja, tačiau dar nėra pasiekusi savo galios. Galite paklausti, kas čia baisaus, juk gražu – viena Pasaulinė vyriausybė, viena policija, vieni įstatymai, viena kariuomenė, viena valiuta (jei pamiršti patirtį Sovietų Sąjungoje, kur matėme tą „vienybę" gršsta skausmu, prievarta ir žmonių kaulais). Tačiau reiktų paminėti jau seniai žinomus faktus iš slaptųjų draugijų doktrinų – esą Žemėje yra per daug žmonių, todėl bent 4 milijardais reiktų sumažinti jų skaičių, dėl ekologijos... Kaip? Karais ir masinėmis trumpalaikėmis epidemijomis. Kaip suprantate, karai niekada dar nebuvo nurimę, o epidemijos, badmečiai vis kyla, tarsi kažkas sąmoningai stengtųsi naikinti žmones. Sakykim, apskaičiuota, kad pasaulyje badauja apie 1 milijardą žmonių.

Na, žinoma, galima pasakyti, kad žmonių fantazija beribė, maža ko jie prigalvoja, tačiau kai net popiežius Benediktas XVI per du mėnesius paskelbia dvi enciklikas, kuriose ragina įkurti vieningas finansinę ir politinę pasaulio vyriausybes, imi krapštyti pakaušį galvodamas, kad kažkaip per daug jau sutapimų, dar prisimeni M.Gorbačiovo žodžius:“Paruošiu žmogų, kuris bus Pasaulio vadovas“.

Nežinau, kas bus 2012 metais, gal mes visai ne to baiminamės, ko reikėtų, bet kad sparčiai artėjame prie Pasaulinės vyriausybės, tai akivaizdu. Mano galva, jei ko reikėtų bijoti labiausiai - tai būtent jos.

7 komentarai:

Sigitas Kalinas rašė...

Pasaulio pabaiga 2012 gali būti dėl aktyvėjančios saulės (nelabai tikiu, nebent Afrikoje).

Pasaulinė "vyriausybė" jau egzistuoja (monopolijos?).

P.S. Kodėl šio tinklaraščio neužregistruojate į www.blogeriai.net ? Daugiau tinklaraščių skaitytojų sužinotų apie Jus ;)

Linas rašė...

Sveikas, Cybersig, na nelabai siekiu populiarumo, darau ir rašau, kas man įdomu, kitiems tas gal nebūtų aktualu, bet pasiūlymas įdomus, pagalvosiu:)

Greičiau žmonijai pabaiga ateis dėl silpnėjančio Žemės magnetinio lauko, bet apie tai nieks nekalba

Arunas rašė...

12: Tie dešimt ragų, kuriuos matei, yra dešimt karalių, kurie dar negavo karalystės, bet jie gaus valdžią kaip karaliai vienai valandai kartu su žvėrimi.

13: Jie turi vieną tikslą ir savo jėgą bei valdžią atiduos žvėriui.

Stai kokie yra pasaulines valdzios tikslai

Judas rašė...

Mes labiausiai turetume baimintis ne ateinancios pasaulines vyriausybes,- o tai,kad nebutume atmesti,kai gryz Viespats...daug yra kalbama apie pasaulio pabaiga,ir daug megstanciu diskutuoti ta tema,bet mazai yra kalbama apie antra Kristaus atejima,ir nedaugelis tam yra,ir bus pasiruose.Mes juk niekaip nesustabdysime to,kas turi ivykti,aisku,mes turime buti apsviesti, apie tuos ateinancius ivykius,ir juos zinoti,bet jie neturi mums tapti,-tik kaip megstama tema, diskusijos,-o isblaivyti mus,kad galetume blaiviai mastyti ir aiskiai pamatyti ateinanti Kristu,kuris atlygins kiekvienam pagal jo darbus...

Arunas rašė...

Pilnai sutinku su tavim Judai ir dar noreciau prideti, kad mus gali isgelbeti TIK ASMENINIS RYSYS SU JEZUMI. Jokia "religine struktura" mums nepades (o gal esu neteisus ir kas nors tokia zinote? :) ).
Pasauline valdzia tai jau egzistuoja ir ne kaip monopolijos, o kaip ivairus ordinai(masonai, iliuminatai ir t.t.).
O as Linai praeita savaite netycia masinoj per radija girdejau, kad mokslininkai nutyli nepaaiskinama reiskini, kad kas 6000-7000 metu zeme sukeicia vietomis savo asi :)

Linas rašė...

Ne ašis, o magnetiniai poliai keičiasi:)
Šiaip tai šitas tekstas žiniasklidai rašytas, todėl ne viskas iki galo, ką aš apie tai galvoju

Anonimiškas rašė...

Ka jus cia su tuo Dievu nusisnekat kodel jis turetu gryst y zeme ?Bent viena rimta priezasty pasakykit.Cia ne vien saule,ar papildoma planeta padarys bedu bet kiek patys zmones pasidarys bedu prasides reuses ir matysit kas darysis , ir negalvokit kat tada policija ar armija beks visus gelbet ... Bus kiekvienas uz save.