ketvirtadienis, liepos 09, 2009

Mano vargelis



Va taip atrodo mano vasaros vargelis, taip buvo klojama ir užpilama betonu. Turiu pasakyti, kad kol neužpilta, tai taip gražu viskas, balta, gulėk ir žiūrėk:)

9 komentarai:

Zita rašė...

Tai kaip matau darbai juda į priekį. Gerai. Sėkmės ir toliau.
O mano baseinas tai niekur nei krust. Siūlėsi poetai ant įkvėpimo suvažiavę iškast, bet pagalvojau, kad gali tokie entuziastai ir per didelį padaryt. Ką aš paskui su visu prūdu darysiu :)Tai dabar kaip ta bobutė prie suskilusios geldos, taip aš prie neiškasto baseino :)))

Linas rašė...

Jo, poetai nebent priverkt tavo baseiną, o ne iškast galėtų:) A tau gi sese sakei grįš, duok kastuva ir pirmyn:)

Zita rašė...

Gal kartais nepaminėjau, bet sesė grįžta ATOTOGAUTI :)Ir taip tik kartą į metus pamatau. Čia jau reikia tik sėdėt ir žiūrėt vienai į kitą :)O kastuvas palauks ir manęs, pastebėjau, kad su juo labai gerai pykčio demonus išvarinėju :)))

Linas rašė...

Nu parskrido, pavalgė ir į darbą, primint reikia kad ji lietuvė:)

Unknown rašė...

geriausiasa poilsis tai su kastuvu :)

mamka rašė...

Aš irgi turiu naują vargelį... :0) Aš radau šeškutį!!! Dabar turiu. Parsivežiau namo, jo mamą užmušė.
LInai, sėkmės darbuose.

Olgerdas rašė...

Tai pats darai isvaikes darbininkus ar kaip?Nelabai cia ziuriu daug to ploto yra.Nebent taip atrodo nuotraukoj.Jei tik tiek tai ir vienam galima po biski...Na bet sakei ranka susizeidei gi...

Linas rašė...

Ranka sugijo gali pranest tai btz, bus idomu:)

Olgerdas rašė...

:) a prie ko cia btz ? Neisimiegojai turbut kad kandziojies is pat ryto :)?Negi manai kad as koksai stukacius tau ar ka?Per blogai tada manai :)Beje kam reiks ir pats suzinos :)