ketvirtadienis, birželio 04, 2009

Atostogos prasidėjo

Su giliu džiaugsmu pranešu, kad man pagaliau prasidėjo atostogos.
Tiksliau prasidėjo jau pirmadienį, tačiau tik šiandien baigiau nebaigtus darbus. Taigi, galiu linksmintis į valias kiek tik telpa.
Į linksmybes įeis:
1.Aplinkos tvarkymas.
2. Betonavimas.
3. Stogo šiltinimas.
4.Langų užsakymas
5. Šieno pjovimas.
6. Mašinos remontas.
Taigi, kai kuriomis linksmybėmis esu pasirengęs su kitais pasidalinti.

12 komentarų:

ramaske rašė...

Tavo vietoj pamokeciau suprantantiems padieniams darbininkams ir per savaitele butu viskas padaryta.Langai irgi.Ne tik uzsakyti,bet ir istatyti butu.O pats - i pajuri,arba grybauti ar siaip kur nors su seima.Paklausi,o is kur mokamieji?Is tu paciu,Linai,is tu paciu.Tau kol kas geriau,nes reiktu kelis simtus lituku atiduot,o pas mus eurai - ir ikainiai vienodi.Man tektu apie gabala(eurais) is kisenes isnest.O jei gerai darbas butu atliktas,tai ir daugiau.Beje man atostogos rugpjutyje,kai beveik seselio vidurdieni nera ir 48-52Cª.Tai tik namie su uzdarais langais ir klimatizatorium sedeti.O nakti,kai atvesta iki 30-35,pasivaiksciojame miesto parke,prie specialiu fontanu,kurie tiesiai is kalnu tryksta,tai prie ju vesiau buna.Visus europiecius traukia Ispanijos pliazai,taciau romantika ten vasara buna tik nuo 12h.nakties iki 10h.ryto.Paskui reikia nest kudasiu,nes nuo sauso vejo ir saules per 10 min gali gaut ne tik saules smugi,bet ir 3-cio laipsnio nudegimus.Cia pilnos ligonines baltu storu vokieciu,ispaikusiu permatomu anglu ir olandu,kurie buna panasus i pervirtus vezius.Tik va rusu tai neima galas.Guli visa diena papludymy pliki auksu apsikarste,o vakare dar keiktis "matais" sugeba.Matyt vienintele tokia tauta.O as asmeniskai sia vasara vyksiu i kalnus paslidineti -sniego ilgokai nemaciau.Netoli cia,tik 200km.Juokingiausiai buna,kai reikia nusileist nuo kalnu is 10 laipsniu salcio i 50 karscio.Jei nevilkesi spec.rubu,kuriu viduj yra ledo,tai kojas nuo aklimatizacijos gali uzverst.Tai ir eini,kol ledai istirpsta,palikdamas paskui save zyme,labai panasia,kai zmogui gamtine nelaime gatvej atsitinka.Va taip ir gyvenam...

Linas rašė...

Ramaske, tu te ka -istremtas sunkiesiems darbams kaip į Sibirą? Važiuok iš tų baisių kraštų kuo greičiau kol nesutirpai kaip snieguolė:)
deja, tavo žinios pasenusios, ne šimtais čia viskas kainuoja, o gerokai daugiau. Tiesa, dabar biški atpigo, bet sunku rasti tą, kuris sugebėtų padayti kaip nori. Tai ką galiu, darau pats.

mamka rašė...

Gerų tau atostogų :0)
O man ko gero jau nebeduos šią vasarą, nėra kam dirbti. Bet man šio mėnesio grafikas idealus, jei toks būtų, nei atostogų nereikėtų :0)
Nors priklauso dar dvejos.
Nepersidirbk, pasidegink dirbdamas, kad būtum gražus, kaip aš :0)

Linas rašė...

O Mamka atskrido - ruošiu stalą -rožės tortas, kava ir šokoladas. Mamka, kur dabar kuklumą pametei, a? ar jau tokia svarbi darbuos tapai?:) Tikiuos atlyginimas tau bus pagal darbą:)?Beje, aš irgi gražus... buvau, garbanotas toks:)

mamka rašė...

Na aš graži užtat, kad pasideginus jau truputį :0) Juk žinai, kaip labai mėgstu saulę!!! O romaske skundžias! Saule!!! :0)
Iš tiesų tai aš vis dar tokia pati nelabai graži. Bet užtat aš faina :0)
O darbe darbe... Darbe mane šiandien egzaminavo ir eilinį kartą gąsdino, ir dar egzaminuos ir gąsdins, nes pas mus mokymosi metas tipo. O aš pamirštu tą beprasmišką informacijos kalną, aš prisimenu tai, ko man reik ir moku greit susirast tai, ko prireikia retai :0)
Ai, pamiršau papadlaižiaut: nu gražus gražus ir tu... Bet tavo žmona ir vaikai dar gražesni, turi būt labai pasitempęs... :0)))))))))

Linas rašė...

Nu jo, mano zmonai nepasiseke, stengiuosi jos nekompromituot ir tik sutemus kur nors kartu einu:)va kaip :)

baudikas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
ramaske rašė...

Ne,Linai,niekas per paniavalia nevare,pats isvaziavau.Ir nesunku cia man,nes dirbu megstama darba pagal specialybe.Va,tik tos vasaros man,lietuviui,truputi per karstos,tai ir parasiau ispudzius.O tu,kaip matau,jau nemazai neprieteliu esi isigijes.Gal ir gerai,tai rodo,kad dar nemirei.Sunkiausiai yra dorotis su internetiniais anonimais,kurie ant dantu lipa,taciau informatikos technologijos jau leidzia ir anuos issifruoti.Ir tada buna labai didele geda,kai nusiunti tokiam asui i jo elektronini pasta zinute su visais jo duomenimis ir biografijos istraukomis.Nes nebaudziamasis galvoja esas nematomas.Yra tokia programele "Yvi poison",kuri leidzia ieiti i tarptautine duomenu baze ir bendradarbiaudama su patobulintu google Earth variantu,nustato tikslu adresa ieskomo neprieteliaus.Jei sudominau,galiu istiest pagalbos ranka,negailestingoje kovoje,ir uzuot trynes komentarus,ju paprasciausiai nesulauksi,nes kai tik nepageidaujamas asmuo nutars komentuoti tavo blog'e,mineta programa automatiskai paviesins asmeninius jo duomenis,nuotraukas ir ikels i yuotube ar i vieta,kur tu pageidausi.Yra dar daugiau budu ir dar piktesniu,kaip pavyzdziui tiesiogiai prisijungti prie "kolegos" terminalo,sulauzant pazangiausias antivirusines technologijas ir manipuliuoti jo kompiuteriu,kaip savo.As kartais tokiu budu pasidomiu,kas per paukstis su manim kalba,ir jeigu randu,ka nors is pazistamu,nesusilaikau,neiskretes vieno ar kito nepikto sposo.O nepazistamus palieku ramybej - tegul galvoja,kad niekas apie juos nieko nezino.Tai tokios tokeles.:))

Linas rašė...

Nu Rqmaške, tokie čia ir priešai, greičiau keli ekumenizmo ir teologijos sunokę vaisiai laiks nuo laiko įkrenta.Sunkiau gyvus matyti, šalia būti ir jausti.
O dėl priešų žinok, nereikia pergyvet arba net juos puoselėt, jie yra labai naudingas daiktas, pagal Bibliją.Jie nabagai galvoja, kad kenkia tau, o išties sunkiai triūsia mums turtus danguje kraudami:"Džiaukitės tą valandą" taip mokė Viešpats:) taigi, lab naudingas dalykas:)
O va paskutinis tai maniakas su nukrypimais ir net polėkiu, dėl visa ko atsiųsk tą programėlę į paštą.

Ogis rašė...

Siulau pagalvot pries naudojant tokias hakeriskas programas nes jos yra nelegalios ir ju naudojimas yra istatymo pazeidimas.Na aisku jei jums nusispjaut i tai...Tai tada neverta vadintis krikscionimis.
Geriausia programele nuo internetiniu maniaku ir kitokiu isilauzeliu-atgaila...Programa nemokama(nebent reiks paaukot isdiduma)...Ir beje legali.Dievas ja rekomenduoja :).
Pabandykit-problemu nebus :)
Isbandziau pats.
Kam naudoti nelegalias programas kai yra legali ir salyginai nemokama:) ?

Linas rašė...

nu ne tuo adresu siūlai, nežinau apie legalumą, realybėj tokie žmonės padangas kiemuos kitiems pjausto, o čia tik kokį matą parašyt tegali(tas tikrai nelegalu), bet kartais ir programą reikia išnaudot, jei yra reikalas.

Ogis rašė...

Tai kaip jus cia gyvenat,jei nenaudojat tos programos ?I Dievo karalyste per tvora norit? Nu logiska aisku-kelias trumpesnis ir lengvesnis :)Bet visgi nelegalus...
O su nelegalais Dievas nesiceremonija...Geriau apsiformint :)
Kas mano kitaip-ju problemos...