ketvirtadienis, rugpjūčio 14, 2008

Pelytė ir litas



Mano mažoji pametė antrą dantuką. Technologija tokia, kai ima klibėti, skuba ištraukti, nes padėjusi po pagalvę rytą ras lituką. Kas nežinote, tai čia pelė paima nereikalingą dantį ir už jį pinigėlį padeda.

7 komentarai:

neri rašė...

Aha, šita technologija žiūriu plačiai paplitusi - jetus tai kokis nusivylimas mano sesei buvo kai kažkurį kartą pelytė kažkaip pamiršo tą litą po pagalve padėt... Bet klaida buvo ištaisyta sekančią naktį ir tikėjimas pelyte nebuvo sugriautas:)
Kiek nedaug vaikams reikia iki pilnos laimės...

Anonimiškas rašė...

Pas mus mieste pelių nelabai yra, tai pas mus dažniausiai dantukų fėja surinkdavo dantukus... Aišku, jei pas stomatologą nepalikdavo... Bet dabar dažniausiai ir stomatologai atiduoda :0) kad galėtų tai dantukų fėjai atiduot.

Anonimiškas rašė...

Na saunu,taciau mes,tikintieji,esame labai patiklus,ir siame sugedusiame pasaulyje pasielgiam labai naiviai,galvodami,kad visi zmones yra tokie, kaip mes.Kur as suku?As Lino vietoje NIEKADA nepublikuociau internetineje erdveje savo vaiku nuotrauku.Net tv laidose dauguma kadru,kur filmuojami vaikai,yra su pridengtais veidais.Tai cia as siaip sau - saugumo delei,nes" velnias,kaip riaumojantis liutas,slankioja aplinkui,tykodamas,kuri praryti..."
Zinoma,kad Linas tures savus argumentus,taciau,kai savo veida pamatys prostitutes glebyje,bus nemalonu aiskintis zmonai,kad cia kazkas slyksciai pajuokavo.Cia pateikiu viena is daaaaugelio pavyzdziu,kaip galime tureti problemu,del vieso asmenybes publikavimo.Gyvenu salyje,kur zmones niekada neafisuoja internetu savo duomenu,juo labiau nuotrauku,nes paskutiniu metu yra populiaru tarp nieksu,uzsiimti mineta veikla.
Su pagarba,
RAMASKE

neri rašė...

Uhu, ramaske, aš ir vis apie tai pagalvoju. Tuo labiau, kad vieną kartą jau esu nudegus nuo panašių veikėjų...
Ale ir toliau nesisaugoju kažkaip - visur primėtau tiek nuotraukų, tiek duomenų visokių naiviai tikėdama, jog mane panašūs niekšai aplenks (nei aš patraukli, nei 'sexova' - nulis naudos), o va asmens kodą ir dar šį bei tą, įsivaizduok, esu siuntusi toj pačioj vietoj, kur seniai vieša paslaptis, kad AŽ yra skaitomos. Hm...nu bet ai, vistiek esu ubagė - asmeninė sąskaita pastoviai tuščia, o kai ten praveda atlyginimą, jį išgryninu maximum 5 minučių bėgy... Ai, nu nežinau. Nebijau aš kažkaip.
Vaikai čia jau atskira tema. Aš gal irgi pagalvočiau prieš publikuojant savo vaikų ar sesės atvaizdus. Bet irgi kažin ar pabijočiau. Galbūt tai dar gan toloka nuo mūsų. Pvz., atsiversk kad ir frype.lt - ten pilna ne tik paprastų žmogelių nuotraukų, bet ir tokių, kuriems šiaip jau galbūt nevertėtų afišuotis (kad ir kunigai, vienuoliai ir t.t.)
Nu ką žinau galų gale... Gal kitiems kitaip atrodo, kuomet yra ką slėpt...

Anonimiškas rašė...

Tikiu,kad tikintiesiems nera ka slepti,ir mes atviru veidu drasiai ziurime i kito akis,taciau nepamirskim,kad daugeliui sis garbes kodeksas paprasciausiai neegzistuoja.

Linas rašė...

Gera pastaba, Ramaške, niekada apie tai nepagalvojau, cia del vaiku, o del saves, tai jei nores ka iskrėsti, tai suras ta mano veida kur nors, nes ir taip anas gerai zinomas, kai kuriam rajone ir prieinamas taip pat:)
Mamka, as peliu galiu tau eksportuoti kaip tik sezonas prasides:)

Anonimiškas rašė...

Nereik man pelių, ką tu sau galvoji, dabartinius dantis jau saugom ohoho kaip, atliekamų seniai nebeturim :0)O iš tiesų vėl ieškau geros stomatologės, amžinos problemos. Atrodo jų pilna, o gerą rasti sunku :0)
Dėl nuotraukų... Neprisisaugosi, jei kas norės kiaulystę padaryt ir taip padarys. Aš nemoku irgi gyventi tarsi laukiant, kada kas tavim pasinaudos. Kai dokumentus pavogė, tai susirūpinę buvom, bet lyg ir "praslydom" :0)