trečiadienis, rugpjūčio 06, 2008

Vaikai Dievo rankose

Indonezijoje musulmonams pamokslauja 8 metų vaikai. Nežinau, kodėl taip yra, tačiau Dievas žino, kodėl yra taip, o ne kitaip.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Jau tikrai gerai išmokai filmukus įdėt... :0) Ar dabar pas tave tik filmus ir žiūrėsim? Aš pageidauju multikų, jeigu ką... Rusiškų... :0)

Kaip vasaroji? Kaip tavo namas kruta? Mes tai dirbam ir tiek. Tuoj rugsėjis, reik ruošt vaikus mokslams. Sūnus dirba, labai nelaimingas. Vakar miriau juoku, kai pamačiau jo veidą man paklausus, gal jis nebenori grįžt į mokyklą, kad man visai patinka, kai jis dirba! Aišku, noriu labai, kad jis mokytųsi, bet pagąsdint tai reik! Sakė, jis labai nori mokytis ir jam jokių pinigų nereik, jam visko užtenka... :0) Ot jam gerai, praktiškai turtingiausias žmogus mūsų šeimoj! Su dukra juokiamės, kad jis mūsų bankas, nes mes iš jo jau 280lt. prisiskolinę, mums tai visko reik... :0)

Anonimiškas rašė...

vo mamka atskrido, jau galvojau tave i Japonija darbdaviai pagarbos ir geru manieru mokytis issiunte:)
Graziai tu cia apie sunu parasei, net neitartum, kad tu tokia klastinga. Isivaizduoju, ka jis vargsas galvoja:)
Zinok, stovi statyba, seima nerodo entuziazmo tai nieko ir nedarau, ilsiuosi:)

neri rašė...

Yra taip kaip yra. Išvis galvoju, kad Dievas mumyse (protinguose, subrendusiuose, išsilavinusiuose ir t.t. suaugusiuose) potencialo nematyt pradėjo, užtat ir naudoja vaikus, a kas belieka.
O šiaip, tai blyn, užteks tų filmų, dievaži, ar nuosavą video punktą atidarei? Čia požiūris iš kampo ar iš TV ekrano, a? :)

Anonimiškas rašė...

cit kas cia per sukilimas del filmukų? kas jums, moteros, darosis? Įdesiu ir suriko nuotykiu, kantrybes:)

Anonimiškas rašė...

Tai gerai, kad ilsiesi, aš tai dirbu. Užtat ir kažkaip labai kalbėt praradau norą :0) Žinai, psichologai sako, kad žmogus gerai jaustųsi, jis turi per dieną prakalbėt tam tikrą skaičių žodžių- vyrai beveik dvigubai mažiau negu moterys :0) Todėl vyrai dažnai vakarais neturi noro kalbėtis su žmonomis. Aš darbe savo kokį šimtą normų atmalu liežuviu, tai namie norisi patylėti... Va ir dabar, sėdim su dukra vienos, o ji man nepertraukiamai mala apie tai, kad aš su ja per mažai bendrauju, klausinėja apie investicinius fondus, apie pajamų mokesčius, apie tai, kaip moka žmonės mokesčius, jei dirba keturiuose darbuose... Aš ne profesorė po galais, iš kur man žinot? Dar plepa apie motyvaciją verslui pradėti ir t.t. Košmaras... Jau net teliką išjungiau, kalbamės, svarstom, aiškinamės...
Įdomu, kas iš tų vaikų išaugs, kai pagalvoji... Kiek liks entuziazmo ateity? Kiek žingeidumo? Man skaudu, kad esu gluša ir į daugelį klausimų nežinau atsakymų ir dėl to, kad nesugebėjau padaryti savo vaikams pradžios. Darbui ar verslui. Ką gi, mokomės kvailiausių dalykų kartu :0)
Gražu klausyt, kai dukra skaičiuoja, kur išdalys savo stipendiją, kur gaus po vasaros, kaip susimokės už mokslą, jei reikės. Dar nesakiau, kad aš sumokėsiu, jei reikės :0) tik gražu, kad ji net negalvoja manęs prašyti... Viską planuojasi pati :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, tu entuziazmo teee jos negesyk, tegu planuoja, liežuviu makaluoja:) As tai irgi labai noreciau davesti vaikus, kad imtu patys galvoti ir planuoti:)