penktadienis, rugpjūčio 01, 2008

Juodaodžių bažnyčia

Niekada nebuvote juodaodžių bažnyčioje? Užtruksite tik 5 minutes. Per jas galite paklausyti vyskupo G.E. Patterson pamokslą "There's Power in the Blood". Tai nėra tipinis pamokslas, bet kartais pamokslaujama ir taip.
Buvo laikas, kai baltieji buvo šokiruoti to, ką pamatė juodaodžių susirinkimuose - vergai turėjo tik vieną vietą, kur galėjo išlieti savo širdį prieš Dievą - bažnyčią. Ir jie to išmoko, išmoko jaustis laisvais žmonėmis, išmoko garbinti ir išmoko pamokslauti taip, kaip niekas iki tol nepamokslavo. Baltieji buvo pritrenkti Dievo malonės ir jėgos, kuri buvo su, atrodytų, pažemintaisiais.
Beje, pažadu, pažiūrėję šį pamokslą suprasite, kad praktiškai visa šiuolaikinė muzika kilusi iš bažnyčios, deja, nesukūrusi beveik nieko naujo


5 komentarai:

neri rašė...

Oh, yes! :) Super.
Gaila, žiūrėjau darbe, tyliai - nebuvo pilno efekto.
P. S. Diedas, ko tai tavo įrašai po atostogų keisti kažkokie patapo...

Anonimiškas rašė...

Ismoko gi juos isideti, tai dabar vir deda juos. Jam cia pasiekimas :))

Anonimiškas rašė...

Tas vyskupas irgi diedas, kas man ir patinka
L

Mindaugas rašė...

suzavejo... tas laisvumas... geras. Jega.

Edita rašė...

Man jie rasistine baznycia, kas jau isduoda, kad tai klaidinga religija. Dievas nesaliskas kiekvienam zmogui ir kviecia ateiti pas ji mokytis is Biblijos ir mestis.Taciau... Pildosi rasto eilute: (2 Tim 4:3.4) (1 Tim 4:1-3).Dainomis Dievo nepazinsi, reikia studijuoti Biblija ir gali padeti tas kuris supranta esme joje.