pirmadienis, rugpjūčio 18, 2008

Gruzija plėšiama ir naikinama


Kol Europos Sąjunga tyli, Rusija visiškai ciniškai plėšia ir naikina Gruziją. Vienintelė JAV imasi konkrečių veiksmų. Beje, ir mūsų žiniasklaida neatlieka visko, ką reiktų. Pavyzdžiui, niekur nepranešama, kad Rusijos kariuomenė pavogė ir išsivarė iš Gruzijos virš 40 Gruzijos armijos tankų, virš 20 sunaikino vietoje. Savaitgalį rusų tankai blokavo pagrindinę magistralę, jungiančią Rytų ir Vakarų Gruziją, įvažiavo į šalies centre esantį Chavsurį. Kaspio mieste, kuris yra netoli Tbilisio.
Rusų remiami abchazų sukilėliai užėmė daugiau nei 13 gruzinų . Iš Pietų Osetijos jau gaunama žinių, kad ten likę gruzinai verčiami vergais – jie jėga varomi tvarkyti smarkiai suniokotų miestų.
Liudininkai pranešė, kad užimti miestai ir toliau siaubiami, vykdomi išpuoliai prieš gyventojus. Bijodami, kad šie nusikaltimai žmonijai bus paviešinti, rusai neįleidžia žurnalistų ir tarptautinių stebėtojų į Gorį.
Taigi, tokio amoralaus agresoriaus pasaulis seniai nematė. Aš Rusijos veiksmus galėčiau prilyginti nebent Sadamo Huseino armijai Kuveite.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Sveikas Linai,
gal palaikom "vargsu" ir "naslaiciu" kariuomene ir apsiperkam :(

http://nemyrych.livejournal.com/81319.html

http://cyxymu.livejournal.com/438495.html

Arturas.