sekmadienis, liepos 13, 2008

Lietuvių ir amerikiečių friendšipas











Lietuvių ir amerikiečių friendšipas mano halupoj.Viskas kaip ir gerai, tik buvo karšta vaje vaje

25 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu gražu, vaje vaje

ugne rašė...

klausimas ne apie temą. matau 'tvartukas' tinkuotas - o po tuo cementu/tinku medziai ar plytos?

Linas rašė...

Po tinku šlakbetonis, ne medžiai. Medinio tinkuoti nepatariama

ugne rašė...

aciu :) gražus kiemas.

Anonimiškas rašė...

Ne į temą, bet tos tavo atostogos da nesibaigia?

Anonimiškas rašė...

O gal jį iš darbo ištrenkė... (čia buvo draugiškas tikros lietuvės pamąstymas...)

Linai, kaip tu su jais susikalbi?

Kaip man baisu būtų kur nors išvažiuoti nežinant anglų kalbos! Juk jei ne su ekskursija, tai kaip nebylys. Nors mano draugės ir korėjietiškai :0) kažkaip susikalbėjo, kai jas Korėjoj "paliko ant ledo" :0)

Linas rašė...

atostogos da nesibaigia, is darbo neistrenke:)

As tai stengiuosi nekalbet, vis buterbroda siulau ir sypsausi:) Mano dukte susikalba, tai as ja i prieki visadu stumiu. Mamka, varyk i Anglija, praktikos igausi:)

neri rašė...

Va va, šūdukas te ta kalba, aš visad sakiau, - svarbiausia išsišiept ka krūminiai visi matytųsi, a jei da ku nors rankoj turi i siūlai tai aniems pats tas cool bendravimas :)

Anonimiškas rašė...

Nemanau, kad važiuosiu į Angliją...
Ryt atvažiuos duris matuot, nupirkom laptopą, skolos skolos... :0)

O aš šiandien pamačiau tikrą savo savininkų veidą... Pono ir ponios... Jau kaip ponia ant manęs šaukė!!! Viskas, ką darau buvo blogai. Suprantu, kodėl jų mano kolegės bijo :0) Paskui direktorė (ji irgi gavo velnių už mane)man išaiškino, kad aš neturiu teisės prieštarauti ir sakyti savo nuomonę... Aš nežinojau. Direktorė mūsų Kauno ir Vilniaus regionų tai nuostabi, mes kavą gerdamos apsvarstėm, bet savininkai... Pasirodo aš turėjau nulenkusi galvą sakyti, kad esu kalta ir netyčia kai ką padariau, o aš... Aš pripratus žiūrėti į akis, blyn! Tai aš žiūrėdama ir pasakiau, ramiai ir argumentuotai, savo pastabas, dėl kurių ir prasidėjo... Ji neturėjo kuo prieštarauti, taigi man buvo pasakyta, kad negalvočiau, o VYKDYČIAU! :0) Jau išeidama dar persigalvojo ir grįžo mane paegzaminuoti, bet jai nepavyko... Aš pasakiau, kad skaitau jų įsakymus ir juos žinau. Viską atsakiau... Blemba, tiesiog prisidirbau ;0) Net nelabai noriu sąskrydžiui ruoštis. Juk gerai dirbu, geriau už daugelį "senųjų" :0) Sunki diena.

neri rašė...

O jo, mamka, kliuvo tau, užuojauta... Vaje, jau tu nepasakok, žinau kokių durnų šefų pasitaiko, jiems atrodo, kad šliaužiot keliais prieš juos turi ir batus laižyt. Aha, jų įsakymai vykdomi, o ne svarstomi. Nu vienžo... Užjaučiu tikrai.

Linas rašė...

Mamka, nebuk daiktu vergas, o kur romantika Temzes pakrantese, žolės šlapumas, saulės spinduliai?:)A visi savininkai vienodi cia nieko keisto, nors nemalonu kai susiduri.

Anonimiškas rašė...

Ne visi savininkai vienodi, būna puikių! :0) Aš tai šiaip nesinervinu, tik stebiuosi. Kolegei paskui ir sakau: "Čia ne vaikų darželis, kad ji galėtų taip elgtis..." O kolegė sakė, kad anoji ir dirbo seniau vaikų daržely... Darausi aiškiaregė... :0) Na, šiaip ar taip, šitas darbas man patinka, aš visada pirma pasakau, jei suklystu ir taisau savo ir kolegių klaidas. Dabar išleis naują įsakymą, kurio laikysiuos... :0) Bet... Man nemoka TIEK, kad būčiau ne darbuotoju, o vergu, ir aš nebijau vadovų, nes tai ne aukso kasyklos, kurias bijočiau palikti! Be to nesiruošiu eiti į darbą su pampersu... Mat vakar nuo to ir prasidėjo, kad buvau išbėgus į tualetą, kai jie atvažiavo. Gavosi, kad maždaug mes čia apskritai dirbam kada nors ar tik lakstom kažkur... O paskui jau viskas, kaip bepakrutėčiau buvo blogai. Ir dar dėl absurdiškų nuolaidų išsižiojau, kad ten netiesa :0))))
Taigi šiaip ar taip man neliūdna :0) Laukiu meistrų, kad duris pamatuotų ir lėksiu į darbą. Dabar 9d. be išeiginių išeis dirbt, daugoka. O paskui tiesiai į draugės vestuves :0) Jau užsisakiau puikiausią kirpėją, tik diržo dar trūksta ir kokio rankiniuko, kad derėtų prie mano naujo kostiumėlio. Smagu kartais pasipuošti truputį :0)
Geros dienos visiem. Nepamirškit darbe likt žmonėm! :0) Net kai siūlo nušauti, kaip man čia neseniai... Klientas visada teisus! Todėl jam ir pasakiau, kad jo teisė rinktis :0)

Anonimiškas rašė...

O sveika grazioji Lietuva su normaliais keliais. ((:

Anonimiškas rašė...

Cai paskutini Kamilė rase

neri rašė...

Rašiau rašiau Kamilei žinutę kap pasakė ka pro marę važiuos, ale tep i neišsisiuntė. Kur te po užsienius blaškais?

Anonimiškas rašė...

Po Ukraina blaskiausi... Istiesu buvau jaunimo konferencijoje. Buvo nuostabu. Apie 120 zmoniu slovina Viespati, visi sokame per slovinima, verkiame del Jo ir apskrita... tisiog buvo abai gera. Beje tada labai mes lietuviai didziavomes lietuviu kalba. c(:

neri rašė...

A, jau viskas aišku su tavim, he he

Anonimiškas rašė...

O velnias kiek klaidu pridariau. Sorry. Apsimieguji rasiau. (:
Kas aisku?

neri rašė...

Kur velnias?.. (neri dairosi...) :-D
Viskas aišku, kur Kamilė valkatauja per atostogas ;)

mondukas:) rašė...

Kamile su manim konferencijon vaziavo:)kaip geri prisiminimai?Ar dar laikaisi?Kada pasirodysi vln?linkejimai nuo visu:)p nuostabiai ten praleidom laika:)))Gera pabuti bendraminciu ir tikinciu Dievu zmoniu aplinkoje nerealus jausmas!

Anonimiškas rašė...

Oj, nerealus prisiminimai. JAuvisko pasiilgau:) Na kaip dar ir laikausi :) Vilniuje busiu kita savaite, padesiu gi konferencijai pasiruosti :D Kita savaitgali konferencija... mmm... Kaip laukiu :)
O tu kaip gyvuoji?

neri rašė...

Eee...mm....kas per konferencija, nepalikit ir manęs ;-) neri irgi nori nori!.. Kamile, gal apšviestum mane nuo gyvenimo ritmo biškiuką atsilikusią, a?
P. S. Kamile, laukiu laukiu tavo laiškooo el.paštu...

Anonimiškas rašė...

Davai neri, jami Donciu ir varai kita savaitgali i Vilniu, i konferencija... Va ten bus irgi faina. :) + mes taip Donciu gelbesim (:
laiskeli pasistengsiu parasyti :)

Anonimiškas rašė...

A kurie ten lietuviai ir kurie amerikiettės? Neblogas karjeras. :)

Anonimiškas rašė...

tai kad Mindaugai, cia visi persimaise, neatrinksi:)