trečiadienis, liepos 30, 2008

Ko reikia krikščionių bažnyčiai

Ko reikia krikščionių bažnyčiai? To, ką matome Benio Hino tarnavime - Šventosios Dvasios patepimo. Kad bažnyčia nustotų būti tylos, susikaupimo, gilių minčių ir didžių dvasinių tiesų vieta. Tai turi būti Dievo jėgos vieta, kaip ir buvo apaštalų laikais.

Žinoma, tai piktins religingus žmones, piktins ateistus, piktins tuos, kuriems tokie vaizdai "įdurs". Tačiau nepaisant visko Biblija sako "Dievo karalystė ne kalboje, o jėgoje".

8 komentarai:

neri rašė...

Amen!
Trinktelėjai stipriai čia.
Bet žiū, - tuoj ateis koks Zigmas, Petras ar Antanas ir pasiūs tave toli toli, a man lieps sidro atsigert, bananą iš maximos suvalgyt...
Gerai, kad ne vieni čia esam, vis įdomiau :)

Anonimiškas rašė...

Wow... AS irgi noriu, kad Lietuvoje taip vyktu... na, dabar telieka tik melstis :)

neri rašė...

O tai, tipo, nevyksta!?.. Apsidairyk atsimerkus :) Melsies tu ar nesimelsi vistiek vyks, nors šiaip, manau, jog tai visgi jau vyksta. Kad ir kaip visokie religiniai fariziejai bandytų neigti. Ir toliau tokie šnekės, kad čia nesąmonės. Nu ir tegu sau šneka į sveikatą.

Galų gale, ve, žiūrėk, kokią odę Benny Hinnui ir Šventajai Dvasiai dėdė Linas sugiedojo. :) O Linas taigi lietuvis, ne?.. ;) Vadinasi vyksta ir tebevyks.
P. S. Kamile, nu kad važiuot reiks tai suprantu, ale kur važiuot? Vilnius didelis :-P
Eik tu, gelbėtoja ;)
Jei atmintis manęs neapgauna, Doncius minimum 20 metų kaip išgelbėtas ;-D
O tai ko gero beveik daugiau nei tu ir aš kartu sudėjus, tad gal mudvi vis tik palikim jam pačiam spręst, kur jam labiau patinka/reikia/apsimoka būti, ane :O

Anonimiškas rašė...

As ir atsimerkus...Ziurau, kad nesusisnekam (:
Matai jis man pareiske, kad protestantai nieko neveikia... As jam noriu parodyti, kad mes nemiegam :)
Konferencija vyks Forume Palace. Siaip tikslesn informacija galiu rasti nuejus i www.dvasia.lt
P.S. Tata, nepyk, kad pasakau...
Tetis pirma diena per atidaryma kalbes :)

Anonimiškas rašė...

Aaaaaaa... Viskas aišku, taigi Vilniaus šlovinimo namai te organizuoja, neri žino žino :)) oj, blin, man pagal mano paskaičiavimus penktad.ir šeštad.laisvas, o sekmadieni jau marėj turiu būt, jei vėl kas nesikeis, bo čia su dabartiniais mano darbais ir šiaip užsiėmimais tragedija jau gaunasi :-/

Anonimiškas rašė...

Tai jei gali, atlek. (: As ir Donciu pakvieciau, tai jei ir jis vaziuoja, tai tu su juo galetum atvaziuoti. :) 6ieni ryte bus 3tarnavimai tuo paciu metu (jei teisingai supratau): vyru, moteru ir vaiku :)

Unknown rašė...

Labai dziaugiuosi (ir tikiuosi), kad kataliku baznycioje nera tokios masines psichozes, kuria kazkas bando vadinti Sventosios Dvasios patepimu!

Anonimiškas rašė...

Brangi Jurga, deja, be reikalo džiaugiatės. Dvasios dovanos reiškiasi ir jūsų minimoj bažnyčioj, net ir Lietuvoj:) Teks pereiti į provoslavus, ten tai tikrai nieko panašaus nebus:)