šeštadienis, gruodžio 29, 2007

Kol nenutirpo

Gražu, kol dar viskas taip, bet sparčiai tirpsta. Džiaugtis visada reikia paskubėti, kitaip nieko nespėsi. Pagalvojau, kad ir žmonių santykiai panašūs - tik susvyruoja temperatūra ir viskas išnyksta.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O pas mus tai ledas ledas... Į parduotuvę vėžliojau lygiai kaip alkoholikas su sutrikusia koordinacija, bijojau prisiploti :0)
Noriu ir aš balto balto sniego...
O pas mus saulutė :)

O žmonių santykiai nepanašūs į orą... Jei jie ištirpsta vos susvyravus temperatūrai, vadinasi tai nebuvo santykiai, tai tebuvo praskriejęs vėjo gūsis... Arba tai saulė buvo apakinus trumpam,- užslinko debesėlis ir nebėr... Nes jei tarp žmonių yra ar buvo ryšys, jis neištirpsta, neišblunka, jis visuomet turi vietą širdyje. Žmogus kartais gali nueiti, o dalis jo vistiek lieka savo vietoj- tavo širdy...
Tuoj nauji metai. Tegul Tavo, mano ir kitų širdys būna talpios, kad būtų kur nueiti sušilti... Nes kartais būna taip šalta...
Laimingų Naujųjų Visiems!

Anonimiškas rašė...

Dar kažkaip dabar pagalvojau apie žmones- nejučia kuriama nuomonė: "gražūs santykiai- gražiems žmonėms..."
Kalėdų metu rodomi filmai su Dženifer Lopez ar Džiulija Roberts :0)Štai net labai neturtingos, bet labai gražios moterys gali pasiekti daug... Aišku, ten pabrėžiama, kad jos su charakteriu, darbščios ir t.t. :0) Vis tik jos visos labai gražios. Net pergalvojau, esu mačius vienintelį filmą su nelabai gražia moterim verta meilės- kažkada rodė apie Džeinę Eir? Pasiėmiau pirmai knygą, ten pirmiausia aprašoma, kokia JI buvo graži, sužavėdavo iš pirmo žvilgsnio, paskui jau vardijama, kokias nepakartojamas savybes ji turėjo... :0)
O ką daryti nelabai gražioms? Aš nesu gražuolė ir tikrai dėl to nemirštu iš liūdesio, be to, esu pakankamai normali, kai to noriu :0) bet po tų šventinių filmų kažkaip net pergalvojau dar kartą,- kodėl? Štai reikėjo man nueiti į vieną įstaigą kažkada dėl skolų susitarti. Pasipuošiau, pasidažiau, atrodžiau gerai, tuo ir pasinaudojau (griekas)... Mat ten dirbo vyriškis :0), kuris maloniai su manim paflirtavo ir kai aš jį išvadinau reketininku valdiška uniforma, nusišypsojęs pareiškė (nužiūrėjęs mane nuo galvos iki kojų), kad jis supranta, kad turiu ir naudingiau kur pinigus padėti, negu už paslaugas mokėti :0) Čia tipo aš maždaug skudurams išleidžiu :0) Susitarėm labai draugiškai... Bet... Už durų laukė moteris, kuri labai neturėjo pinigų, ji vis verkė, o ant rankų vaikutis. Ji labai bijojo. Ir mane paėmė toks piktumas, kad taip yra... Pasivedžiau ją į šalį ir prigrasinau, kad neverktų, išaiškinau, kad jokiu būdu nesutiktų su jokiais gasdinimais ir paaiškinau, kad jie negali reikalauti daugiau, negu tam tikro procento nuo jos atlyginimo, o tai nedideli pinigai. Ji ne savo, mirusio tėčio skolą turėjo išmokėt, nes gavo nedidelį palikimą, jo butuką, o gyvena varganai. Bet taip neteisinga viskas. Gražus pasaulis gražiems... Kaip gali žmogui apsiversti liežuvis paklausti taip, kaip neseniai manęs paklausė: " tai tavo dukra dar bendrauja su tuo invalidu? Ką, mažai sveikų draugų? "
Ar mes turėtume tik grožėtis ir būti verti pasigrožėjimo? Sėdžiu dabar prie kompo tokia biškį susivėlus ir galvoju apie tą gražų gražų pasaulį... :0) Einu skaityt geriau apie gražią ir keistą Portobelo raganą... Gavau nuo Kalėdų senuko :0)

Linas rašė...

Nu Mamka, tu kaip visada tikra motina tereza:) Gražu, kad moki padėti žmonėms, aš ne visada išdrįstu, kartais pabijau kad per daug arti galiu prilysti.
O dėl grožio. tai taip. Gerai jums, moterims, jūs iš prigimties gražios, da visokių drapanėlių turit, o ką mums su plaukuotom kojom ir džinsais daryt?:) Nebent visi vyrai taptų juozukais starkevičiukais, bet nemanau, kad oterims tai patiktu:)
Galvoju, kad jei žmogus gražus iš vidaus, tai ta išorė ne tokia ir svarbi tampa. Mačiau krūvą žmonių, kurie kaip ir gražūs, bet arba tušti arba nelabai geri, tai iš to grožio nauda menka, net sakyčiau atstumianti.
Tai va, gerų tau kitų metų.

Anonimiškas rašė...

Na, jei mane pažintum iš tiesų :0) vargu ar aš pasirodyčiau panaši į motiną Terezą :0) Oi, ne visada aš gera... Va prieš kelias dienas taip buvau įtūžus, kad net kilo noras paleist kai ką kai kam į galvą :0)

Bet šiaip esu labai puikiai nusiteikus prieš naujus metus. Svarbiausiai nesu niekam nieko skolinga, atidaviau visas visas skolas! Ir man niekas nieko neskolingas, tai irgi puiku. Žmonės man geresni, negu aš jiems, taigi esu išlepus :0) Tikiuosi, kiti metai vėl bus įdomūs, geri ir be to, sugalvojau kaip švęsiu savo gimtadienį! Jėga! Kad tik pavyktų, būtų puiku, nelabai brangu, labai smagu, naudinga, įdomu ir lalalai faina!
Dar sugalvojau, ko noriu dovanų, labai labai noriu. O vat kaip smagu. Nors jau ir per Kalėdas gavau milijoną malonių sveikinimų ir dovanėlių, tai dabar tik mažai ko betrūksta :0)
Na ką, susitiksim Kitąmet. Linksmai pasibūt keičiantis metams :0)

Anonimiškas rašė...

aikit zmones,cia as po simtmecio apsireiskiau, visus su artejanciaisiaisiais:)))
neri

Anonymous rašė...

tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014