penktadienis, balandžio 06, 2007

Pietūs

Man mama
Pasakė:
“Vyras,
Štai ant stalo
Tau kefyras.
Dar imk
Duonos
Ir kiaušinį.
Valgyk,
Ponas visažini”.
O lauke
Zylioja vėjas
Iš manęs
Nekoks kepėjas
Saulė šaiposi
Už lango.
Debesėlių riekę
Kanda -
Papietausime abu
Vienam krimsti
Nuobodu.

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ryt turbut isvaziuosiu, taigi sveikinu visus su sv. Velykomis, ramybes, laimes, sauletos nuotaikos ir geru noru issipildymo... :0)

Cia as apie tuos norus, tai ir sau linkiu :0) o tai neseniai mano grazu nora eme ir pavoge... :0) Musu buta apiplese, tai va. Norejau vaikams langa ideti ir per atostogas remonta pradeti, bet pavoge visus pinigus, visus auksinius papuosalus, visus 7 buteliukus mano kvepalu :0)))) ir dar kai ka, uz ka lizinga dar moket puse metu. Bet ne pasaulio pabaiga, tik keistai pasijauti, kai vaziuoji patenkintas namo ir randi... Ir dar algas buvom namie palike, tai liko 10 litu pusei men., o tai uz kitus dar spynas pirkom :0) Bet viskas siaip gerai, svarbiausia suniukui nieko blogo nepadare, jis musu viens brangiausiu dalyku ( ne pinigine prasme :0) O siaip tai darbe juokiaus, nes laikrasty anekdota perskaiciau gera. Bendradarbems ir sakau: " va, ir apie mane laikrasty raso, tik kazkodel anekdotu skyrely..." O anekdotas toks:

Viska suprantu, gyvenimas teka savo vaga, kaip visada: visur plesia, vagia, zudo, prievartauja... Tik vieno nesuprantu... Kodel visa laika mane?! :0)

Bet nieko baisaus, tik vargas, kad dokumentus pavoge- pasus, dar korteles dokumentus, bet tikiuosi nebus ko blogiausio. Tik neuzjautinekit, man neliudna, bus tu turtu, nu dar metus be atostogu padirbsim :0))) O siaip- PAVASARIS!!! Ir todel gera! Ir siemet labai daug graziu marguciu primarginom. Net ir su laivais- viena su tuo raudonom burem ( tik Asol nenupaise :0), o kita su Odisejo laivu, ai ten pagal tokia daina, jus nesuprasit :0) Taigi, geru geru visiems svenciu! As jau turiu skanu skanu torta ir velyku bobute jau siandien atejo!

Linas rašė...

Na, Mamka, kada iš tavęs gerų žinių sulauksim. Sakiau aš bėk iš to baisaus miesto, vieni apiplėšimai ir vagystės. Bjaurus jausmas, žinau, ir ne dėl to, kad prarandi turtus, o dėl to, kad svetimas po tavo daiktus rausėsi. Užjaust ar neužjaust, bet manau, kad užjaust reikia.Tai tiesiog bjauru.
laikykis Mamka.

Anonimiškas rašė...

Zinai mamka, obidno. As irgi is kauno. Mano buteli ir ofisa irgi apiplese pries kelis metus, todel visgi uzjausiu. Labai nemalonus jausmas kai grizti namo ir nieko nebera. Dar gerai butu, kad nieko nebutu. Viskas suversta, ismetyta... Taigi uzjauciu. :-) Bet, sypsokis mamka ir niekada nenukabink nosies.

Anonimiškas rašė...

Nosies nenukabinu :0) O del suvertimo, tai jau joooo, isverte viska is stalciu, spintu, sekcijos i viena kruva. Tai rinkau viska is liemenuku, dokumentu ir indu kruvos :0) Bet, zinot, atradau tiek uzmirstu daiktu! :0) Prikroviau dar i kaima begale nereikalingu indu, visokiu zaislu ir t.t. Svaru dabar, tikras velykinis tvarkymasis gavosi :0)

O apskritai siomis dienomis galvoju apie savo darba, gyvenime neturesiu geresnes vadoves. Ir jos vyras zadejo atvaziuot pas mus ir man padet kai ka kompu padaryt, bet... Reiketu jau ko gero kazka keist. Ir vien nuo minciu kazkaip liudna, pasijauciau, kad nieko nemoku. Tiesiog nieko! O tada draugas prajuokino, jis baiges daaaaug mokslu ir irgi man pasiguode, supranti,-sako,- as gi nieko nemoku, man tik i politika eit... :0))) Komedijos tie gyvenimai. :0)

O siaip tai saltoka, nors per paskutines dvi dienas buvo apie 18 laipsniu, bet vis tik salta... Cia, aisku, vakar 9 ir siandien 9... :0)))

Linas rašė...

Žinai, Mamka, per avariją nieko nejauti, vėliau viskas ateina, taip ir tau, dar ateis banga liūdesio.Liūdesys yra natūralu, kai mums nesiseka. Gerai tai, kad turi daug artimų žmonių, net pavydu, kai pasisklausai tavęs. Laikykis, pinigai išties uždirbami, o vagies reiktų ieškot artimoj aplinkoj, deja.

Anonimiškas rašė...

Del liudesio, tai as nesakau, kad man nesiseka :0) Del vagiu, tai... Manai, musu rajone dirbantys policininkai nezino? 98 proc. garantuoju, kad zino, o kas is to? Nenoriu apie tai cia kalbet :0) Siaip man gyvenime buna liudna, bet tikrai ne del pinigu :0) Taigi vistiek isidesiu ta langa ir pradesiu tvarkytis namus :0)) Tik uzkudrinsiu toki drauga, kad tures palaukt pinigu. O kadangi jis ju turi labai daug, tai ir palauks :0)xos

Linas rašė...

Na, mamka, sėkmės ir optimizmo, beje, turiu 8 langus, gal tau reikia? Tiesa, jie visi iš Mokesčių inspekcijos išimti, tai finansais kvepia, bijau, kad vagys iš toli užuosti gali. Bet jei reikia sakyk, turiu dar plytų ir lentų - visko galiu duoti.