penktadienis, vasario 02, 2007

Sniego patranka


Na kaip buvęs artileristas žaviuosi visokiais šaudymo aparatais. jei kas nematė, tai va taip žinokit atrodo sniego patranka.
Gyvybei nepavojinga ir žavu pažiūrėti.

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Tai tu papasakok daugiau, kas tai per daiktas, idomu :0)Ir toli nusauna?

Linas rašė...

Na ji siurbia vandenį ir išpucia sniegą, nušauna netoli:)

Anonimiškas rašė...

Idomu butu ta patrankos gala, kurs siurbai vandeni, ileisti i seimą. Kaip sniegas atrodytų? :-)

Anonimiškas rašė...

Na ir ziema siemet! Pliurze pas mus tokia, kad visa kiaurai slapia gryzau. Kaip smagu, sia savaite susitiksim kai kurie kaunieciai grupiokai, nes zadam toki rimtesni susitikima daryt. Tik dar nelabai isivaizduojam, kaip visus surankiot, noretusi ir destytoju pasikviest, bet taip visi issibarste po visur, viens lyg majamy kazkokio bieso sedi :0) O destytoju daug verslininkais tapo :0) Labai butu smagu, aisku ir bus, tik neaisku kiek pavyks sugaudyt. Bet dar turim daug laiko. Paskutinis susitikimas tai pranoko mano lukescius daug kartu (geraja prasme). Dabar kazkaip ir galvoju, kad is tiesu man nieko ir nereik is zmoniu, tik kartais silto pabendravimo, buna taip smagu. Tik kartais pagalvoju, kad esu per daug plepi ir ikyri, reik pasistengt maziau kalbet, va kad ir dabar, kokio velnio cia pliurpiu bet ka :0) Viskas, einu gaminti valgyt, siuti, megzti ir dar padaryti simta moterisku darbeliu, nes kai ka rast bendradarbem pazadejau :0)

Linas rašė...

Robertas aiškiai rinkimams ruošiasi:) o Mamka po pliurzę vaikšto. ir vėl į susitikimą? Nu ar nebus tau kaip per praeitą, kai ten tave piniguočiai apipuolė? Saugokis, Mamka saugokis:)

Anonimiškas rašė...

Nu tai nu tai labas. Ir kaip gyvenat, kokiom jus sventem ruosiates? Valentino? Vasario 16-os? As tai vyro gimtadieniui, jis siandien :0) Tiksliau sakant ruosiuos nueit kur nors su juo. Oi tos sventes! Visa savaitgali prasimalem po parduotuves, kol seimynai radau ko reik, kosmaras!!! Juo labiau, kai sau nieko nesiperki :0) Juokingiausiai tai su vyrukais savo eit. Pirma val. jiems viskas netinka ir atrodo negrazu, o prasidejus antrai, staiga viskas pasidaro taip grazu! Tik kad pirkt ir maut namo kuo greiciau :0) Per daug ju ir nekankinom, bet is tiesu siaubinga maltis po parduotuves 7 val., jau mintinai zinau puses kauno batu pard. kainas ir kur kokiu suknuciu yra :0) Gerai, per daug nepliurpsiu, nes labai alkana esu :0)

Anonimiškas rašė...

Noriu tiesiog jus visus pasveikint su valentino diena... Aisku jus seni diedai gal ne nesvenciat, bet svenciu yra tiek, kiek mes patys ju norim ar pasidarom, taigi paziuresit ryte, o as jus sveikinu visus ( ir moteris, aisku :0). Noriu palinket, kad myletumet antras puseles uz tai, kad jus tokius bjaurius pakencia, kad gautumet ar padovanotumet kam nors gelyte ( cia jau kaip jums smagiau :0) Ir visiems visiems siunciu eilutes is knygos, kuria tiesa sakant pati sau pasidovanojau. Jau tas "pegasas" taip pakeliui man is darbo einant, kad nervina, nes kojos pacios tik sast ir nunesa mane ten :0) O esu sau pasizadejus tik po viena knyga per men. nusipirkt:0)

A.Baltakis

Saulelydzio sonetas

Tu buki mano medziu. Meldziu!
Jau leidziasi saule. Naktis arti.
Jei tu galesi buti medziu,
As lizda susuksiu tavo sirdy.

Neklausk, ar ilgam. Atsakyti sunku.
Sirdis- kaip linguojanti vetroj saka.
Ar maza nuluzta per audra saku?
Ar maza pauksciu pasauna kulka?

Tu- mano namai. As- tavo namai.
Tegu ir be stogo, be sienu. Svarbu,
Kad, jauku prieglobsti rade, ramiai
Praleistume rudenio nakti abu.

Nes nieko kraupesnio pasauly nera
Uz vienisuma, kai staugia audra.

Tai va sitiapos, kaip sako viens suvalkietis :0) Nebukit vienisi... Sito linkiu is visos sirdies visiems jums. Net nezinau kuo jus pavadinti? Galbut mieli internetiniai pazistami- nepazistami, draugai- ne draugai... Nes istiesu mes visai nepazistami, ar ne? Tik minciu nuotrupos, kaip balandziai praskrenda, kartais istruksta tai, ko nereiketu sakyti :0), kartais tuos pacius zodzius galima suprasti begale prasmiu, nes negirdi zmogaus balso intonacijos ir nematai jo veido... Taigi, linkiu tiesiog nueiti ir apsikabinti tuos, kuriuos mylit, ir galva ant peties priglausti... Linkiu, kad nieko nereiketu sakyti, tik apsikabinti taip ir patyleti... Man taip graziausia... Tik labai svarbu tureti ka...

Anonimiškas rašė...

Na, kaip matau cia kalbuos tik as su tokia pacia "protinga" :0)Parejau ka tik su gelyte nuo bendradarbio, su anciuku pukuotu, kruvike saldainiu sirdeliu ir lauktuvemis namiskiams, o cia telefonas... Ruoskis laidotuvems...T.y. lauk... Viespatie, argi galima tam pasiruosti? Kiek laukti? Diena? Dvi? Savaite? Mano diedukui blogai. Kazkaip kraupu begti prie telefono, vos suskambejus ir nezinoti, ka isgirsi. Einu, noriu seimynai cepelinu isvirti, amzinai alkaniems :0) Kad tik ir mociutei nepasidarytu blogai...

Linas rašė...

Man kazkas atsitiko, užblokavo ar ką, ryt issiaiskinsiu.
Mamka, tu laikykis, pasiruost tokiems dalykams neiseiNA

Anonimiškas rašė...

Parasau dabar ir kuri laika gal nerasysiu. Apsiverkiau ka tik ir tiek. Galvoju, kokiu zodziu zmonem reik, kad jie patiketu? Ka as ne taip vel pasakiau kazkur? Man taip sunku, maniau kazkas supras... Kad nors zinociau ka ne taip padariau, ka ne taip pasakiau! Ai, jei kazkas nenori suprast, tai turbut ir jei sirdi atiduotum is krutines, vistiek nesuprastu. Blogai, kai zmogui kazko skaudu, o kazkas dar igelia. Ypac tie, kurie tokie brangus, kurie brangiausi... Gal uzmirsau, kaip kalbeti? Kad nors zinociau, KODEL? Ar nenormalu, kad gailiu savo senelio, kuriam 89? Gal per daug kalbu? Gal esu kvaila per daug? Gal per ikyri? Gal kazka per mazai myliu, gerbiu, bet daugiau neimanoma! Vieni klausimai... Uz ka manes nekencia? Po velniu! Ar as tikrai verta tik pasigailejimo? KODEL?