antradienis, sausio 23, 2007

Sniegas

viskas pasikeitė per naktį. Prisnigo. Ryte žiūrėjau kaip mažas šuo patenkintas voliojasi sniege. Kažkaip gražu buvo - toks laimingas vartėsi, šliaužė ir kratė nosį. O mes ar pasiimam viską iš permainų?

13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Siandien taip susalau, kad leksiu tuoj i karsta vonia ir gulesiu daug daug daug :0) Darbe radijatorius neisijunge, dirbau net su striuke vienu metu, kol pataise. Eidama namo tik svajojau apie tai, ka turiu silciausio apsirengt ir rytoj viska susivilksiu :0) Tai gal jau galima visus pasveikint su ziema beveik pavasari? :0) Tegul ziema buna lauke, o pavasaris sirdyse...

Linas rašė...

Mamaka, saugok save, susisildyk kiek gali, a tai paskui be taves šeimyna prapuls.

Anonimiškas rašė...

Tai jau susisilau :0) Eisiu tuoj dar siltu barsciu pasrebt, bus visai silta. Viskas, rytojui kailinukus issitraukiau, siltas pirstines, gaila neturiu kalconu iki keliu :0) Juokas, bet mano mociute tokius su pukiuku is vidines puses turedavo, net su pavydu siandien prisiminiau. O ka, su stringais tikrai per salta ziema tokiom babulem, kaip as :0) Oi, turbut nepadoriai jau cia nupostringavau, na, sakykim apie stringus nekalbejau :0)

Linas rašė...

Mamka, nu su vienais stringais tai ir ne bobutem šalta:) Ka nors apsirenk vis dėlto ant viršaus:)gaila būtų jei dėl grožio sušaltum:)

Anonimiškas rašė...

:-)

Anonimiškas rašė...

Na siandien dar nesusalau, uztat ryte, kai nieks nemate, kol laukiau mikriuko prisiciuozinejau ant leduku :0) O namie visi knisa spintas, ka cia turi sena silta apsirengt, dar ko gero ciuckiui reiks megzt megztiniuka, nes jis labai drebina kinkas, jam cia per salta :0) O jus ten baikit juokus, kaip negeda blevyzgot vyrams metuose :0)

Linas rašė...

Mamka, tik vyrai metuose blevyzgot ir pradeda. Pas mus darbe viena atėjo sus stringais, o mes bendradarbės klausiasm, "Cia taip turi būt kad triusikai virsui, ar mes ko nesuprantam, jei neturi, tai tu jai pasakyk" Ta išraudo, sako:"Duros..." ir pro duris. Taip mes sužinojom, kas yra stringai.
O anksčiau man labai raketų pavadinimą priminė:)

Anonimiškas rašė...

Jau tu cia skiedi turbut? Tai kaip virsui? Ar is kelniu islinde? :0) Kai as pirma kart isgirdau irgi juokinga buvo. Atvaro karta bendradarbis pas mane ir dar tokia vyresne ir klausia " moterys, kas yra stringai?" Mes emem svarstyt, kas tai galetu but... Aisku primena ta laida "klausimelis", bet man pasirode, kad tai gali but gal tie idekliukai, kur i liemenuka dedasi, kad krutine graziau atrodytu :0))) Jis klause klause musu postringavimu, paskui isvadino nieko nezinanciom senom tarkom :0) Na, gryzus namo jau pasiklausiau zinanciu :0) Bet siaip ar taip jie jau " ne mada " :0)

Anonimiškas rašė...

Nu patinkat jus man :)
ir toliau taip!

Anonimiškas rašė...

Nu visai gražu. Pradėjot nuo sniego o perėjot prie stringų :-) Reikia parašyti kokį kūrinį, pvz. stringai ant sniego :-)

Linas rašė...

Gerai, užteks apie stringus, jei jau jie nemadoj, dabar madoj kelnės iki kelių ir vilnoniai karoliai:)

Anonimiškas rašė...

O, blembacki, net apie vilnonius karolius nusimanai? :0) Na as tokiu neturiu, nes beveik nenesioju papuosalu ant kaklo. Mano megstamiausi karoliai is karelijos paprastu akmenu nuslifuotu ( sese parveze, nes buvo pabegus ten i komjaunuoliskas statybas :0) Bet ot buvo propoganda, siaure is idejos. Kokiam kosmare ji ten atbuvo!

Linas rašė...

Ir aš mamka, buvau ir Jakutijoj ir prie Baikalo socializmą stačiau, man visai nieko buvo, per 2 mėnesius užsidirbdavau apie 2000 rublių ir galėdavau studentaut:)