trečiadienis, gegužės 17, 2006

Ir man sekasi:)

Na va, ir man pagaliau pasiseke, o tai Mamka visokias baikas pasakoja apie pavasarį. Taigi prasilenkiant gatveje šiandien viena mokinukė taip stumtelėjo kitą, kad tiesiai į mano glėbį pataikė ir ėmė dūsauti ach ach ach:)
Nu man tai laimė, o jinai baisiausiai persigando - ne juokas, kai užgriūni ant vidurinio amžiaus krizę patiriančio vyro:)

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

As ir tuoj varysiu i miesta pasizmonet. Eisiu i muzieju, i koncerta, po laisve prasivaiksciot, t.y. po laisves aleja :0) Nenoriu sedet namie, jau nusibodo truputi sienos. Kaip is tikro faina turet nuosava nama, kai gali bet kada pabut kieme, noreciau. Nes tos sienos darbe ir namie kartais izknisa :0)

Anonimiškas rašė...

Nelabai pavyko mano planai, muziejus jau buvo uzdarytas, bet koncertas puikus. Jei man dar pries kelis metus butu kas pasakes, kad as su tokiu malonumu klausysiu kuriniu smuikui ir fortepionui, buciau pasakius, kad tas zmogus isprotejo. Bet kadangi dabar su malonumu klausau, tai darau logiska :0) isvada, kad man susisuko smegenys...Fainiausi tai Ciurlionio tie atrasti ir gale Kupreviciaus gabaliuka pagrojo, bet paskui netiketai pats Kuprevicius dar isejo ir paimprovizavo, nerealus. Labai pasiilgau jau varpu koncertu paklausyt, kazkaip gal praziopsau ar nebegroja, net nezinau. Ir dar pastovejau prie amzinos ugnies ir pagalvojau apie musu Tevyne...Apie pirma kareivi ir pirma karininka zuvusius del laisvos lietuvos, idomu, kokie buvo ju lukesciai? Kokie buvo Kalantos lukesciai? Nors negerbiu jo, kad susidegino, nesuprantu "draugu", kurie, pasak liudininku parodymu, ji tada palydejo ir paliko... Bet tai tik mano nuomone. Ir dar pasijutau kvaisa, nes nesupratau, kas parasyta ant aukuro, bet ka jau padarysi :0) Ir dar prisiminiau ta moteriskute, rode kazkada per telika, kuri pozavo, kai ta mergaites skulptura dare, kur prie aukuro. Buvo grazi...Vienu zodziu kazkokia vasario 16-a man paveluota gavos, pastovejau prie kiekvienos skulpturos...Kazkaip begam ir begam, pagalvojau, jau seniai buvau ten buvus...

Linas rašė...

Nu Mamka, kuo toliau tuo labaiu stebini:) Kad ir su Vasario 16.
O siaip kultura yra sviesa, nekultura tamsa:)
Visais laikais megau klasikine muzika, ypac Listo, Šopeno fortepijoninius kurinius, Bramsa ir Čaikovskį. O Čiurlionis man per "skystas ir išplaukęs". Tik operos nemegau - nei vaidina, nei dainuoja, kažkos žanras nevykes:)
Tiesa, dabar kaip ir nėra galimybių klausyti daug, bet savo vaikus pratinu prie minties, kad čia muzika, o ne cicinas:)

O dėl galvos - gal ne susisuko, o kaip tik tapo tokia laisva, kad net klasikinei muzikai vietos atsirado.Tik bendradarbiams nesakyk, dar isjuoks - sakys visai jau, klasika klauso:)

Anonimiškas rašė...

Del to "isjuoks" :0) Kai su zmonem kalbu gyvai, paprastai susisneku puikiai ir jie mane supranta, ir bendradarbiai tame tarpe:0)
O apskritai mane baigia uzgrauzt sazine, kad visdelto kai kas ne taip mane suprato ir as ko gero ne taip pasakiau kai kam, kaip norejau... Kaip blogai, kai turbut izeidi zmogu ir neturi galimybes nei pasiaiskint, nei atsiprasyt. Jauciuosi tokia kiaule paskutine, supavydejau tokiu dalyku netycia (kas man gyvenime ner budinga), kuriu neturiu ne maziausios teises pavydet ir leptelejau negraziai :0( . Tiesiog pasijauciau tada, kad esu tik eiline kvaisa, o dabar supratau, kad tikrai tokia ir esu... Nekenciu, kai negaliu atsiprasyt, jauciuosi tada negerai.
O del muzikos, tai nenusimanau as apie ja, man arba grazu arba ne. Namie as paklausau visko - relaksacines su pauksciuku ciulbejimu, truputi klasikos ( cia musu internete labai daug prideta), kartais Merkurio ar Pink Floidu( cia turetu but tavo kartos muzika):0), o kartais klausom visu garsu vaiku klubines, o kartais noris Visockio (mano vyras jo nekencia :0), dievinu etnografines dainas, ne tas harmonizuotas liaudies :0), megstu dainuojancius aktorius ir dar beeegale kitu, jau nekalbu, kad jauciu sentimentus hiperbolei :0) "...Tu grok susimildama grok, nors pirstai is nuovargio degtu, tu nejauti, ka man davei - tu man saule uzdegei nakti..." Jo, su hiperbole perkenciau paauglyste :0)

Linas rašė...

|Nu pagal muzika, tai vienam kieme augom, tik da prideciau Goja, Okudzava ir Daijana Ros:)

Nu zinai, jei zmogus mires, tada grauztis reikia, o jei gyvas - sutiksi, atsiprasysi, ta padaryt nevelu niekada

gyjgj rašė...

vhchdfxgvf.xdgfcgxgf?

emuka55 rašė...

:D :D :D :) :) :)