pirmadienis, gegužės 08, 2006

Baisu oi baisu

Ūsuotas ir uodeguotas parazitas teikėsi pastipti mūsų virtuvėj. Jei iki tol tik teoriškai įsįvaizdavau, ką reiškia smirda, tai dabar praktiškai.
Visa laimė, kad aptikom ir pašalinom, aš tai galvojau, kad po grindim, tačiau pasirodė kad lengviau prieinamoj vietoj - taigi, namuos dabar nebunam - įbėgam ir išbėgam. Baisu, kai pagalvoji, kaip gyvenimą gali sugadinti paprasta naminė pelė, ir dar negyva:)

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Rasei, Lineli, kad nei blusos nesi nuskriaudes, o cia toki Dievo tvarini, kaip pele, numarinai. Aisku - neserei, negirdei, nesirupinai. Vis tas skupumas. Gavai bausme smarves pavidalu. Ir dar man del mikoplazmu prikaisioji:)

Anonimiškas rašė...

O man peles patinka, net labai :0) Darbe siandien irgi viena pagavo su klijais, man tai labai gaila. As kaime kartais laukuose pasigaunu ta be uodegytes ( kirstuka?) tai tokia fainute :0) Bet kaimieciai tikri tai kazko bijo peliu ir ziurkiu, net juru kiaulyciu dazniausiai prisibijo :0))
As tai nekenciu voru :0( Jau geriau pikciausias suo, negu tas greit lakstantis su siaubingom ilgom kojom, o jei dar tos kojos plaukuotos nedepiliuotos...

Anonimiškas rašė...

Dabar jau galima patikslint, kad Linui peliu neprieziura baigesi panasiai, kaip mamkai sunu spardymas:)
Mamkai galiu prisipazint, kad ir man bulviasodis ir meslavezis yra vieni is malonesniu darbu, bet sienavimo, darzu ravejimo ir bulviakasio niekad nemegau, matyt ir nepamegsiu.
Voru be reikalo nemegsti - jie laime nesa. Paziurek laukuose - kokiu graziu, spalvingu buna.

Anonimiškas rašė...

Sakai, voru graziu buna? Tegu buna, tik kuo toliau nuo manes :0) Fobija tokia turiu, as ju paniskai nenormaliai bijau. Visi zino, jei mane pagasdins su voru, uz savo veiksmus neatsakau, galiu net pridobt su kokia keptuve :0)
O del kaimo darbu, tai kaip cia iseina, kad maziau megsti, negu nemegsti, laikas i miesta gal kraustytis? :0) Zinai, miestieciai tik guli bambas isverte, deginasi :0) Cia mano anyta visad mano, kad mes taip gyvenam :0)

Anonimiškas rašė...

As, mamka, taip ir padariau - jau senokai mieste guliu bamba isvertes, deginuosi. Kol mama teviskej gyveno, tekdavo visus kaimiskus darbus padet sutvarkyt. Dabar jau ir ji pas sese gyvena, treti metai mano rankos be mazoliu.
Valio, Linas jau pasirode. Siandien Pergales diena, evakuacija baigesi:))

Anonimiškas rašė...

Jo, pergales diena... Nusibaide nusprogdino maskvoj debesis, tai dabar lynoja visam pabaltijy :0) Rygoj sake irgi lynoja.
Nu ir kokiam gi mieste jau isikurei?

Anonimiškas rašė...

Taigi pergales pries bloga kvapa diena. Linas i namus prie kompo sugrizo, evakuacija gamtoje baiges.
As, mamka, Vilniuj po studiju likau. Linas prie Sventosios nutekejo, t.y. su zmonike isvaziavo, o mani cia paliko. Nesimatem kruva metu, tai dabar nusprendziau nors cia, bloge, apie save primint, nervus zmogui patampyt. Tokie jau mes, tie neidealus zmones.

Linas rašė...

Neidela pasiemiau pas savy i kambari, kai mano draugas nutekejo ir likau vienas bendrabuti, paskui as nutekejau - ji viena palikau tam paciam bendrabuti:) Taigi, tokia mano ir neidealo istorija:)