šeštadienis, spalio 24, 2009

Michele Perry - pažintis su jos tarnavimu



Neseniai misionierė Michele Perry išleido knygą "Love has a Face". "Meilė turi veidą" - toks knygos pavadinimas apie jos darbą ir gyvenimą misijos laukuose. Ji yra pavyzdys, kaip žmogus,turintis didelių fizinių trūkumų, tarnauja Dievui.
Mišelė Pery gimė be kairės kojos, kai jai sukako 13 metų ji jau buvo patyrusi 23 operacijas. Tarp visų šitų operacijų, Jėzus pašaukė ją nešti meilę mažiesiems. Palikusi saugią Ameriką Mišelė išvyko tarnauti pirmiausia į Indijos lūšnynus, o dabr tarnauja paliktiems vaikams viename iš sunkiausių regionų - 20 metų karo draskomame Pietų Sudane. Ji keičia Jėzaus meile vaiką po vaiko šioje tautoje.
Mišelės istorija yra istorija Dievo žmogaus, kuris užuot verkęs dėl savo įgimtų trūkumų, eina tarnauti ir tampa tikėjimo didvyriu. Pati Mišelė savo knygą paskyrė "Sudano vaikams ir visiems, kurie pasirenka eiti sudėtingais keliais į Dievo širdį""Kai manęs klausia, kaip mums pavyko šitoje šalyje įkurti tiek bažnyčių,kaip pasiekėme karo metu tiek žmonių, kokia mūsų strategija, visada atsakau taip pat - pirmiausia, mes pašaukti mylėti Dievą visomis jėgomis ir gelme. Аntra, mes pašaukti mylėti artimus savo tokiu pat būdu. Šis planas niekada nesikeičia. Aš tikiu, kad prabudimas turi veidą.Jis kaip nors atrodo. Prabudimo veidas yra meilė. Jei mes nepamatom vieno žmogaus, nepamatysim ir daugelio. Prabudimas yra tame, kad pažiūrėti vienam žmogui į akis ir pamatyti, kaip Jėzus žiūri į jus", - sako Mišelė Pery.
Šioje filmuotoje medžiagoje galima susidaryti įspūdį apie jos tarnavimą Sudane

Komentarų nėra: