antradienis, kovo 28, 2006

Pamiršti vaikai

Ar gerasis Dievas gali pamiršti vaikus, nekreipti į juos dėmesio?

"Mano tauta žūsta dėl pažinimo stokos! Kadangi tu atmetei pažinimą, tai ir Aš tave atmesiu... Kadangi pamiršai savo Dievo įstatymą, tai ir Aš pamiršiu tavo vaikus ... Tautai ir kunigams bus tas pats – Aš bausiu juos už jų kelius, užmokėsiu jiems už jų darbus. Jie valgys, bet nepasisotins, paleistuvaus, bet jų nepadaugės, nes jie užmiršo Viešpatį...".
(Ozėjo 4; 6-10)

Jau kuris laikas baubiama, kad Lietuvoje gimstamumas mažėja, tauta nyksta. Visi ieško ekonominio paaiškinimo, tačiau ar yra tik tai?
Ištiesi keista, nes seksualumas tvindyte užtvindė visą televiziją, spaudą – kasdien mus pasitinka nuogos gražuolės ir raumeningi vyrukai. O gimstamumas mažėja... Juk logiškai, kuo aktyviau darbuojamės, tuo gersnių rezultatų pasiekiame:)
Galite sakyti, ką norite, tačiau ši Biblijos ištrauka rodo, kas ištinka visuomenę, kai ji pamiršta Dievo įstatymą ir nueina savo keliais - "Jie paleistuvaus, bet jų nepadaugės" - griežtas Dievo žodžio sprendimas. Ir taip vyksta, nori kas šitai pripažinti ar ne. taip vyksta visoje Europoje, nes sekuliari Europa pamiršo Dievą ir gyvena savo malonumais. Biblija įspėjo: "Kadangi pamiršai savo Dievo įstatymą, tai ir Aš pamiršiu tavo vaikus" ...
Šiuo laiku madinga pristatyti Dievą kaip kažkada veikusį gerąjį senelį, kažkada... Deja, Dievas nėra geras, kai kalba eina apie nuodėmes. Nuodėmės dar būtų nieko tokio, jas galima išpažinti ir atsisakyti, jei neįgautų normos statuso. Kaip tai pavojinga, mums jau dabar aiškina statistikos specialistai - tautai gresia išnykimas - baisu, kai Dievas pamiršta vaikus.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

baišu...