penktadienis, kovo 10, 2006

Laiškai pasauliui II

DCI tinklalapyje megaskelbimų lentoje krikščionys rašo laiškus, kuriuose išsako savo poreikius, dalinasi skausmai ir džiaugsmais ir džiaugiasi Dievo pergalėmis.


Indija
Jėzus gali daugiau

Per musonus kaimuose atsiranda daug nuodingų gyvačių. Jos įgelia nemažai žmonių, bet tik mažumai pavyksta padėti. Moxitą gyvatė įkando lauke, jis spėjo grįžti ir papasakoti, o vėliau krito be sąmonės, nepadėjo nei “gyvačių užkalbėtojai”, nei liaudies gydytojai. Vienas kaimynas paprašė krikščionio, kad jis pasimelstų ir po 25 minučių jis atgavo sąmonę. Daugelis žmonių po šio įvykio įtikėjo. Kitoje valstijoje gyvatė apsisuko aplik 15-mečio ranką bažnyčios tarnavime, jis ją nupurtė, o ji nukrito ant kito žmogaus, tas taip pat nupurtė ir gyvatė nukrito ant atverstos Biblijos, ir nugaišo. Netikintys tai pamatę buvo priblokšti.
Viktoras Cirbi

Indija
Jūsų maldos padeda mums

Vakar išsigelbėjo motina su dviem vaikais, kurie buvo nusprendę nusižudyti.Motina gavo darbą, o vaikus prižiūrime mes. Praeitą sekmadienį Kristų gelbėtoju mūsų bažnyčioje priėmė 13 induistų.
Pastorius Danielis


Kolumbija
Apkabinkite vaikus Bogotoje

Įvairių Bogotos rajonų vaikai trokšta Dievo meilės, kad ji pripildytų jų širdis, mes stengiamės jiems padėti ir išgelbėti juos nuo skurdo ir prievartos.
Sandra Perdomo

Komentarų nėra: