antradienis, rugsėjo 14, 2010

Apie kvapą


Pasidariau jautrus kvapams, imu suprasti, kiek daug jie reiškia geros uoslės žmonėms. Pas mus kaime buvo viena moteris, kurios net vardo niekas nežinojo, ją vadino "Uozzle" - ji greitai viską užuosdavo, čia daugiau perkeltine prasme:)
Iš tiesų laukas nuo lauko reikia pasitikrinti, kokį kvapą skleidi vaikščiodamas. Biblija sako:"Juk mes esame Kristaus malonus kvapas Dievui tarp išgelbėtų ir tarp žūstančių. Vieniems – mirties kvapas mirčiai, kitiems – gyvenimo kvapas gyvenimui?". 2 Kor 2;15
Išties, pastebiu, kad apie žmogų daugiau pasako "kvapas", kurį jis nešiojasi. negu jo išpažįstamos tiesos. Jei vaikštome teisingai, tai ir kvapas gyvenimui, o jei ne - niekas nenori neplautų kojinių kaimynystės tegu ir blizgančiuose batuose.
Todėl klausimas, koks kvapas lydi mus, yra svarbus, nes Biblija sako, kad turime būti "malonus kvapas Dievui", tuo pačiu ir žmonėms.

2 komentarai:

judas rašė...

Kristaus kvapas -prikeliantis gyvenimui!Jei amoniako kvapas prikelia is apalpimo busenos,tai koks stiprus yra Kristaus kvapas,kuris prikelia is numirusiu-gyvenimui,-amzinajam gyvenimui!
:)
Broliai ir seses-kiekviena diena nepamirskime kvepintis-siuo-priesa pravejanciu ir gyvenima teikianciu kvapu!!!
Cia Linai,gerai parasei apie kvapa...:)-

Linas rašė...

aciū Judai, stenkimės kvėpintis:)