pirmadienis, rugpjūčio 03, 2009

Girkalnio evangelikų kapai






Na įdedu dar keletą išlikusių antkapių nuotraukų. Ne dėl to, kad kapus mėgčiau, tiesiog nesu garantuotas, kad tą patį rasiu kitais metais, o be to, galvoju, kad nuotraukas kur nors užmesiu, todėl čia daug saugiau.

3 komentarai:

Olgerdas rašė...

O as megstu kapus :).Kazkada megdavau specialiai vaziuot i Vilniaus Rasu kapines,pasivaiksciodavau,poto issitraukdavau knyga ir ramiai sau kur prie kapo esancio siuoliuko prisesdavau ir skaitydavau :).Na matyt as visgi biski katalikas ar ka kad prie kapu traukdavo ? :) juokauju

Zita rašė...

Ką tik apie savižudybes prisidikutavau, čia kapus radau... keista seka...:)
Šiaip tai man kapinės (veikiančios) rodo žmonių požiūrį į gyvenimą. Kartais kai paskaitai kas ant paminklų užrašyta...:) Ai, gal aš nieko nesuprantu. Ten gi irgi būna tradicijos, mados, lenktyniavimai kieno gražiau. Dabar yra tų ilgai degančių žvakių, tai pastebėjau, kad vyksta lenktynės ant jų. Ir aš įpareigota nupirkti nors ir pačią brangiausią, bet, kad tik degtų ilgiau už kitų :)

O vat tavo, Linai, sudėtos antkapių nuotraukos ir iliustruoja tai kas lieka. Ypač anos dienos įrašas. Geriau jau ir žiūrėtume į tai kas niekada nesibaigia, o ne į kokią tai žvakę, nors ir savaitę degančią.

Linas rašė...

Nu siūlyčiau diskusijom kitas temas pasirinkt, geriau miegosis:) Kuo mes savo protą maitinam, tas jame ir išauga, todėl Biblija sako, kad apie kai kuriuos dalykus net ir kalbėti nereikia.
O kapinės yra kapinės, aišku, supratimas žmonių skirtingas. Tik Lietuvoj matau vieną nesveiką tendenciją, kad mirusiuosius dažnai myli labaiu negu vyvuosius. O reiktų untriap daryti:)