sekmadienis, birželio 22, 2008

Virškinimas

Kuo gyvenu pastarosiom dienom - žodžiu. Bandau suprasti tai, kas atėjo prieš kurį laiką ir gyvena viduje. Nors šie žodžiai buvo skirti vienam kokrečiam žmogui, jaučiu kad ir man.
"Jėzus vėl tarė: “Ramybė jums! Kaip mane siuntė Tėvas, taip ir Aš jus siunčiu”.
Tai pasakęs, Jis kvėpė į juos ir tarė: “Priimkite Šventąją Dvasią".
Jono 20;21-22
Matyt, užtruks kažkiek kol suvirškinsiu. Bet procesas visada toks - pirma gauni, o tik paskui imi suprasti, kas tai, dar vėliau tai ateina ir kaip realybė.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikas Linai,
manau zinau, kas tau galetu palengvinti virskinima :) tikrai kalbu ne apie Mezim forte :)))
Paskaityk cia: http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/75029

As jau spejau pabuvoti pas juos. Kitas susitikimas numatomas 2008 07 3 - 6 lyg ir Tytuvenuose. Rekomenduoju apsilankyti bent viena vakara. Jei ka, galiu imesti dienotvarke.

Palaimintos Viespaties dienos!

Arturas.

Linas rašė...

Aciu uz pasiulyma, taciau as tikiu, kad Dievas kiekvienam turi savo kelia, nebutina minti kitu takais. Juk ir ta palaiminimu bendruomene kazkada nuo kazko pradejo. Tiesa, kiek girdejau, apie ja kontraversiski paciu kataliku atsiliepimai. Be to, niekada negalesiu priklausyti organizacijai "Marija - visatos motina", nes Dievas yra kūrėjas. Tai aiskiausia stabmeldystė, nepaisant kokie ten geri zmones ir kas ten vyksta - nors ir mirusieji butu prikeliami. Biblija sako:"Bet nors ir mes patys ar angelas iš dangaus jums skelbtų kitokią evangeliją, negu mes jums paskelbėme, – tebūnie prakeiktas!
".(galatams)
Yra vienas Dievas ir visas pazinimas is jo, yra vienas tarpininkas - Jėzus Kristus - visas pazinimas is jo ir per jį. Krikscionis negali sulenkti keliu prie staba ar susirasti papildomu tarpininku. Todel mano galva, bet kokios dvasingumo pastangos, kurios veda nuo Kristaus, yra pavijingos tavo sielai, bet kokios pastangos padeti zmonems ir linkimas i misticizma, yra tuscia.
Jei šią bendruomenę įkvėpė Apaštalų darbų knyga, tai reiktų paklausti, kaip jie nuo Dievo garbinimo ir tarnavimo jam nukrypo į tarnavimą Marijai(Ar taip darė apaštalai?). Ne,apastalai nedarė, be to, jie nebuvo ir uzsisklendę nuo pasaulio, vadinasi, tai ne iš Dievo ir ne Šventosios Dvasios vedimas. Ar sunku tai suprasti?