ketvirtadienis, rugpjūčio 16, 2007

Kanalizacija

Taigi, kitas etapas - kanalizacija. Skaičiavau, kad reiktų pirkti bačką ir įleisti, bet bačkos dabar apie 500 kainuoja, plius reiktų technikos, kad duobę iškastų, įleistų bačką, o be to daug reiktų ir rankinio darbo, tai padariau untriap kaip pas mumis sako - iškasiau didelę didelę duobę,ją padalinau į dvi dalis ir betonuosiu. Bendra talpa susidarys apie 9 kubinius metrus, manau, pakankamai didelė ir sprendimas turėtų pasiteisinti, nes už darbą iškasimo sumokėjau 140 Lt, už betonavimą reikės dar apie 300 - 400 litų ir bus baigta.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pagalvotum apie ka grazesnio, o tau tik sudai rupi :0))))) O as vakar Formano klausiau- pasaka, kai gyvai groja. Nezinau, ar zinai, smuiku jis groja. Ziauriai graziai groja, taip atsitiktinai pataikiau :0) Jautiesi, kaip prie juros... :0)
O siaip as irgi "studijuoju" apsvietima. Galvoju, kaip cia suderint liuminescensines lempas su halogenais ar su paprastom. Kurmi, irgi reik ,kad pigiau butu :0)bet noris, kad ir graziai gautus lubos apsviestos. Nes vaiku kambarys kaip po karo. Reik nuo lubu pradet, bet nezinau, kaip ta savo vyra iskrutint, mane i nevilti varo jo poziuris i buto remonta :0) O lubu tikrai paciai neiseis padaryt, o meistram neturiu pinigu! :( Bet sugalvosiu ka nors.

Justas rašė...

Jei Jūs žinotumėt kokios bėdos laukia, kai ta išbetonuota kanalizacija išvirsta, sulūžta ir sugriūna taip smarkiai netaupytumėt. Bet jau aš nesu toks turtingas, kad taip taupyčiau.