ketvirtadienis, liepos 26, 2007

Ardymas IV


iš sukrovėme bet kaip ir bet kur, dabar reikės atrinkti.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

kaip fainai, dziaugiuos uz tave. Net as uzsimaniau pagriaut, galvoju, reiketu vonioj plyteles nulupt, jau tokios senos, reik perklijuot. Tik va galvoju, kaip mano vyriskis sureaguos... Jam gali visai nepatikt tokios staigmenos :0) O jei pasitarsiu, jis sakys, kad veliau ir veliau. Tai biski bijau, bet kita vertus, jis zino su kuo gyvena, ane? O gal vis del to apsidziaugs? :0) Tai va sedziu ir dar dvejoju " buti ar nebuti" :0)
O tu ziurek, nepasigauk ligos per ta koja, viena moteriske stablige susuko nuo tokiu susizeidimu, net neisivaizdavau, kad dar ja kas nors serga siais laikais. Prisiziurek!
Mes smagiai atostogaujam, vaikai kvailioja. Dukra iskepe sau ir broliui bulviu, tas paprase, kad prieskoniu dar atnestu, tai ta padave maistiniu dazu... Tas prisibarste, tokiu oranziniu, sako, dar pipiriuku cia juose mazai, valgo...O tu dazu pora kruopeliu kelis litrus vandens nudazo :0) tai isivaizduoji, kokie jo dantys, burna, rankos ir viskas buvo! :0) Tarsi jau ir dickiai, bet artistai! Viena ryta isvaziavau i paskaita, jie atsikele ir nerado,o tel. isjungiau ten, tai, kai gryzau, koki morala nuo sunaus isklausiau! Sako, galejai nors rasteli palikti. As sakau, neprisimenu kazkaip, kad is jusu triju kada nors kas nors man butumet skubeje rastelius palikt. O jis- mes tai mes, o tu musu mama, mes visada privalom zinoti, kur tu esi! :0) Matei! Ir pabandyk zmogau nusprukt kur nors! Juokauju, aisku, bet kad mieli tie vaikai.

Linas rašė...

Jo, Mamka, tavo vaikai teises žino. O dėl dažų idėja liuks, mane sužavėjo, kur nors panaudosiu:)
PS statau toliau:)