antradienis, rugsėjo 30, 2008

Čigonai - šlovinimas


"Prisimins ir gręšis į Viešpatį visi žemės pakraščiai, Jo akivaizdoje lenksis pagonių tautos.
Viešpačiui priklauso karalystė, Jis viešpatauja pagonims". 22 Psalmė

Čigonai irgi ne išimtis. Štai koks yra čigonų šlovinimas.

Uganda. Bwana Jesu

Na kadangi visiems daug įdomesni šlovinimo vaizdai negu mano minties vingiai, tenkinu publikos pageidavimą. Giesmė "Bwana Jesu". prisipažinsiu, kad ką reiškia Bwana, nežinau.

penktadienis, rugsėjo 26, 2008

Tu esi mano stiprybė

Dar viena nuostabi ir paprasta giesmė - Tu esi mano stiprybė.

trečiadienis, rugsėjo 24, 2008

Etiopija - šlovinimas

Neįpraskime prie modernumo, daugelis apsieina garbindami Dievą žymiai paprastesnėmis priemonėmis. Etiopija - šlovinimas gali būti ir toks.

pirmadienis, rugsėjo 22, 2008

"Hillsong" - Saviour King.

Na dar vieną įdedu, šiuo metu mano pati mėgstamiausia "Hillsong" bažnyčios giesmė - Saviour King.

Kas sakė, kad garbinti Dievą nuobodu?

penktadienis, rugsėjo 19, 2008

"Voices of Heaven" - "Glory"

Na ir muzikavimo pabaigai vienas klasikinis himnas, kurį visada mielai klausau.

trečiadienis, rugsėjo 17, 2008

Hosanna - Australijos bažnyčioje

Na jei muzikuoti tai muzikuoti iki galo. Įdedu tiek mano, tiek vaikų vieną iš labiausiai mėgiamų giesmių. Išties įspūdingai atrodo Australijos bažnyčios Hilsong šlovinimas. Iš pradžių raukiausi, bet čia padėka mano dukrai - įpratino:)

pirmadienis, rugsėjo 15, 2008

Bruklino choras

Nesu chorų mėgėjas, bet šitas man patiko.

šeštadienis, rugsėjo 13, 2008

Ispanų šlovinimas

Įdedu ispanų sekmininkų bažnyčios šlovinimą, kadangi man labai patiko, tai tikiuosi ir kitiems bus nieko.

"Plokite rankomis visos tautos! Šaukite Dievui džiugesio balsu!" - sako Biblija.

trečiadienis, rugsėjo 10, 2008

Raudonviršis


Nu jaučiu nepaaiškinamą potraukį ing raudonviršius. Tai man patys gražiausi grybai. Čia sodyboj mano personalinio raudonviršyno produktas

antradienis, rugsėjo 09, 2008

Apie Rusiją

Po Gruzijos ir Rusijos konflikto dalis piliečių ir politikų ėmė dainuoti vieną lietuvių liaudies dainą:”Mane motulė barė, linelių raut išvarė”… Vis primindami Rusijos galybę ir kaip mus dabar baus…
Aš tik norėčiau priminti, kad Rusija mums jau nebe motulė, o jos galybė irgi trapesnė negu gali atrodyti. Sakykim ”The Guardian” rašo, kad taktinė Rusijos pergalė atvedė ją į vieną poziciją su palestiniečių grupuote “Hamas”, Iranu ir Šiaurės Korėja, iš didžios šalies laukiama sveiko proto ir stabilumo, o kai jo nėra – ne tokia ta šalis ir didi, o jos energetiniai resursai senka, akivaizdu, kad jos ginkluotosios pajėgos turi tik ribotas galimybes.
Net ir patys rusai atsibunda iš aklo nacionalizmo, štai kalbėdamas radijo stotyje “Echo Maskvy”, politologas Leonidas Radzichovskis, sakė, jog Rusija klaidingai mano, kad “vanagas negriebs vištytės, kuri deda kiaušinius”, turėdamas omenyje energetinius resursus. Pasirodo, tik 20 procentų dujų ir naftos ES gauna iš Rusijos. Šį kiekį pakeisti galima ir kitais šaltiniais. Iš kitos pusės Leonidas Radzichovskis sakė, jog rusai turi suprasti, kad jų dalis pasaulio ekonomikoje tik 2 procentai, JAV – 20 procentų, ES – 25 procentai, taigi 45 procentai prieš 2 procentus, tai toks pat santykis kaip Gruzijos su Rusija. “Mes 25 kartus labiau priklausomi nuo Vakarų, negu Vakarai nuo mūsų”,- sakė politologas. Beje, jis pridūrė, kad Rusija visada siekia pirmauti, tačiau šiuo atveju, nenori dirbti, geriau sukelia kokį ažiotažą.
Rusijos galybė išties priklauso nuo naftos ir dujų kainų, nes beveik 70 procentų biudžeto pajamų būtent iš čia. Rusija jau pati skelbia, kad naftos gavyba mažėja, ir mažės toliau, nes Kremliaus vadovybė išvaikė visus investuotojus, o pati rūpinasi tik šia diena.
Kas pamiršo ir vis dar dreba iš baimės, priminsiu, kad Lietuva jau kuris laikas yra tarp tų 45 procentų. Jei negausime dujų, tai ne dėl to, kad kažką darėme neteisingai, o dėl to, kad Rusijai jų pačiai nebepakanka.

penktadienis, rugsėjo 05, 2008

Indija, persekiojimai

Indijos Orisos valstijoje tęsiasi krikščionių persekiojimai. Tai nėra naujiena Indijoje. Paradoksalu, kad vienu iš taikingiausių religijų save vadinantys induistai griebiasi brutalios ir niekuo nepateisinamos prievartos.

trečiadienis, rugsėjo 03, 2008

Iš pranašo Izaijo knygos


3 Klausykite manęs, Jokūbo namai ir Izraelio likuti. Aš jus nešioju ir globoju nuo užgimimo.
4 Aš esu, kuris nešiosiu jus ir jūsų senatvėje. Tai dariau ir toliau darysiu: nešiosiu ir globosiu jus.
5 Su kuo mane palyginsite, į ką mane darysite panašų?
6 Jie auksą iškrato iš maišelių, sidabrą pasveria svarstyklėmis, pasamdo auksakalį, kad padarytų dievą, parpuolę prieš jį, meldžiasi,
7 užsideda stabą ant pečių, nuneša į prirengtą jam vietą ir pastato. Jis stovi ir nejuda. Kai jie šaukiasi jo, jis negirdi ir neišgelbsti jų iš nelaimės.
8 Apmąstykite ir supraskite! Imkite tai į širdį....
Izaijo 46;3-8

antradienis, rugsėjo 02, 2008

Jehovos liudytojai - skėriai iš bedugnės II


Jehovos liudytojai -korporacijos mokyme - šiuolaikiniai skėriai iš bedugnės.
Buvo pageidavimas šitos citatos - prašau, pasiskaityti patiems.
Knyga"Apreiškimas: jo grandiozinis apogėjus arti" skyrius "Pirmoji neganda - skėriai", poskyris "Skėriai kankina žmones", 145 puslapis.
Man asmeniškai netelpa į protą - koks paradoksas, vadinti save Dievo tauta ir neganda Žemei, bausme Žemei. Koks kontrastas,galima palyginti - sakykim, gimus Jėzui angelas pranešė:"Štai jums skelbiu didelį džiaugsmą"...
Beje, kad nekiltų abejonių, ką turi omenyje Bruklino korporacija kai vadina skėriais, štai kas rašo toliau:"Skėriai džiūgavo, kai kongrese, kuris įvyko 1919 metais, buvo paskelbta apie naują žurnalą "Aukso amžius"...

pirmadienis, rugsėjo 01, 2008

Jehovos liudytojai - skėriai iš bedugnės


Jehovos liudytojų korporacijos knyga "Apreiškimas: jo grandiozinis apogėjus arti" parodo Jahovos liudytojus kaip skėrių armija, kuri skirta pulti ir kankinti žmones 5 mėnesius, o jai vadovauja "bedugnės angelas".
Kokią gi užduotį turi skėrių armija?
"Jiems buvo įsakyta nekenkti žemės žolei, nei jokiam žalumynui, nei jokiam medžiui, o vien tik žmonėms, kurie neturi savo kaktose Dievo antspaudo.
Ir jiems buvo leista ne žudyti žmones, bet kankinti penkis mėnesius; jų kankinimas it kankinimas skorpiono, kai jis įgelia žmogų.
Anomis dienomis žmonės ieškos mirties ir jos neras, trokš numirti, bet mirtis bėgs nuo jų." Apreiškimas Jonui 9;4-7
Kadangi Jahovos liudytojų korporacija moko, kad nuo 1914 metų Apreiškime parodomi įvykiai jau prasidėję, taigi jie ne šiaip beldžiasi į duris, bet kaip skorpionai ateina kankinti ir gelti.
Paveikslėlyje - detalus aprašymas apie skėrių užduotį. Beje, matyt valdanti korporacija vis dėlto išsigando teigti, kad nuo kankinimų žmonės gali nusižudyti todėl rimtu tonu užrašė:"Mokslas nežino atvejų, kad skėrių kankinami žmonės nusižudytų".
Va taip, gerbiami skėriai, ty Jehovos liudytojai, atidžiai skaitykite korporacijos knygas, nes jus ne tik skėriais, bet ir visiškais durniais paversti gali..